Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μετά τα 4 τοστ ήρθε και η... μία φλούδα καρπούζι του Μάκη Βορίδη - "Γιατί να αγοράζετε ολόκληρο το καρπούζι;"

01/02/2024
229 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Μάκη Βορίδη για τη μία... φλούδα καρπούζι, που μπορούμε να αγοράζουμε, αντί για ολόκληρο το καρπούζι. Μία τοποθέτηση που έρχεται λίγα 24ωρα μετά από αυτή για τα "τέσσερα τοστ που χορταίνουν μία οικογένεια", όπως ακούστηκε σε πρωινή εκπομπή δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ.

Σε συζήτηση που είχε στο "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο υπουργός Επικρατείας, αφού υπεραμύνθηκε των μέτρων της κυβέρνησης για το ζήτημα, έκανε αναφορά στην "καταναλωτική συμπεριφορά στην Ελλάδα".

"Θυμάμαι όταν σπούδαζα στο εξωτερικό που πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και κορόιδευα όσους έπαιρναν μία φλούδα καρπούζι. Κορόιδευα εγώ που παίρναμε πάντα το καρπούζι ολόκληρο", είπε ο υπουργός με τον Γιώργο Παπαδάκη να διερωτάται: "Εγώ που θέλω να φάω όλο το καρπούζι τι να κάνω;" με τον Μάκη Βορίδη να απαντά:

"Αν είναι να το φάτε όλο, να το πάρετε ολόκληρο να το ευχαριστηθείτε. Αν όμως το πάρετε ολόκληρο και καταλήγετε να μην σας αρέσει τόσο πολύ και να πετάτε και το μισό...".

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
tk18
tk18 02/02 - 09:26
φαγανε φαγανε.....
ενω ο ιδιος που μου λεει εμενα για μια φετα το αγοραζει ολοκληρο, αρα ποιος φταιει εγω? ή αυτος?
miranta
miranta 01/02 - 20:09
Απορια
Αυτό το γράφετε για κακό;Ναι μόνο έτσι θα πέσουν οι τιμές.Το εφαρμόζουν χρόνια οι Γερμανοί.Αν ακριβύνει κάτι το σαμποτάρουν μέχρι να ξαναπέσει η τιμή.Εδω μας λένε θα υπάρξει έλλειψη σε κάτι και τρέχουμε να γεμίσουμε αποθήκες.Ξεσκαρταρουν και η τιμή πάει στα ύψη.Ελευθερη οικονομία έχουμε ,πρέπει να συμμετέχει ο πολιτικής όχι να περιμένει από το κράτος ,το κάθε κράτος.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/02 - 19:05
Σκεπτόμενος.
Σωστή τοποθέτηση του Βοριδη!!! Ελπιζω να την οιοθέτησουν και πολλοί Έλληνες! Διότι. Εξοικονομούν από κάπου! Και μένουν χρήματα γεια άλλες ανάγκες!!!
Λεξικό Μπαμπινιώτη
Λεξικό Μπαμπινιώτη 01/02 - 13:48
Πολιτική
Δεν λέγεται φλούδα υπουργέ αλλά φέτα καρπούζι. τη φλούδα την τρώνε τα γουρούνια . Τη φέτα την χαίρονται οι άνθρωποι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ