Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μήνυμα Δένδια από το Καστελλόριζο για το Πάσχα: «Βαθιά ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας»

05/05/2024
47 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο Καστελλόριζο βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, για τις ημέρες του Πάσχα, πραγματοποιώντας επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης.

Ο Νίκος Δένδιας, αφού ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη», εξέφρασε τη χαρά του που επισκέφθηκε στον Λιμένα της Μεγίστης την Πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης», συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ. Χούπη. «Ευχήθηκα στον Κυβερνήτη Πλωτάρχη Δ. Αγγελή και στο πλήρωμα χρόνια πολλά για το Πάσχα και τους ευχαρίστησα από καρδιάς για την υπηρεσία τους στην Πατρίδα» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σε ανάρτησή του στα social, ο Νίκος Δένδιας ανέβασε φωτογραφίες με «τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ. Χούπη, τον Δοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Εμ. Θεοδώρου και τους φρουρούς του Αιγαίου, τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, στο ακριτικό Καστελόριζο».

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι σήμερα, τη μεγαλύτερη εορτή της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης, τη γιορτή της Ανάστασης του Θεανθρώπου, στο Καστε\λόριζο.

Επισκέφθηκα μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ. Χούπη το ΤΠΚ «Κρυσταλλίδης». Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε τη ΔΑΝ Μεγίστης για να ανταλλάξουμε ευχές με τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που υπερασπίζονται μία από τις πιο κρίσιμες περιοχές για την Πατρίδα μας, το ευρύτερο συγκρότημα του Καστελορίζου, τα όρια προς ανατολάς της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής επικράτειας.

Θα ήθελα να διατυπώσω εκ μέρους της Κυβέρνησης της χώρας, αλλά νομίζω και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, την περηφάνια μας για το έργο που επιτελείται εδώ και τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της Πατρίδας μας» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Νίκος Δένδιας.


dnews.grΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ