Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

19/05/2023
53 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων χρόνων, στις οποίες οι ψηφοφόροι πρέπει να δώσουν το παρόν, ώστε το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής να λάβει ένα ισχυρό ποσοστό, μια εντολή εμπιστοσύνης από τους πολίτες, για να αποτελέσει έναν δυνατό πολιτικό πόλο την επόμενη ημέρα των εκλογών. 

Μοναδικό μου κίνητρο για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το παρόν και το μέλλον της Δωδεκανήσου. 

Μοναδικός μου στόχος είναι να γίνω η δική σας φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όραμα μου είναι να υπηρετήσω την κοινή μας προσδοκία και να εργαστώ για ένα καλύτερο αύριο, όπως έκανα μέχρι τώρα από τις αιρετές θέσεις μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Είμαι έτοιμος, με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, αλλά και με τις αρχές και αξίες, που πορεύομαι να υπερασπιστώ τα συμφέροντα των ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ. Να διεκδικήσω και να προωθήσω λύσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής, για την αναπτυξιακή προοπτική της ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, για μια ΕΛΛΑΔΑ με οικονομική ανάπτυξη, με κοινωνική δικαιοσύνη, για ένα σύγχρονο κράτος δικαίου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη, που μου παρέχετε στο κάθε μετερίζι της δημόσιας συμμετοχής μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στις προεκλογικές μου συγκεντρώσεις και προσδοκώ στη στήριξη και συνεργασία σας, στον κοινό καθημερινό μας αγώνα για την αναζωογόνηση της παράταξης μας, ως την μεγάλη πολιτική δύναμη, που στηρίζει πάντα τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες και υπηρετεί την κοινωνική δικαιοσύνη, την δημοκρατία και την ευημερία των πολιτών. 

Με εκτίμηση και αγάπη

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ