Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο στους "Σπαρτιάτες" για τις ευρωεκλογές

25/04/2024
22 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μπλόκο στην κάθοδο των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές 2024 επέβαλε το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με την απόφαση των ανώτατων δικαστών δεν θα συμμετέχουν στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, κομβική πολιτική εξέλιξη που έρχεται μετά τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στη Βουλή.

Οι Αρεοπαγίτες, συγκεκριμένα, αποφάσισαν πως οι «Σπαρτιάτες» δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να κατέλθουν στις ευρωεκλογές, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των 11 βουλευτών του κόμματος για εξαπάτηση εκλογέων.


Στο επίκεντρο του σκεπτικού της απόφασης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μπήκε και το γεγονός ότι πραγματικός αρχηγός του κόμματος δεν είναι ο Βασίλειος Στίγκας, αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μέχρι το βράδυ θα γίνει γνωστό το σκεπτικό του ανώτατου δικαστήριου.

Επίσης, όπως διευκρινίστηκε, από τις επερχόμενες ευρωεκλογές κόπηκαν ακόμη 14 κόμματα και σχηματισμοί, οι οποίοι δεν κατάφεραν να καταβάλλουν το παράβολο των 20.000 ευρώ.

Τελικά, 31 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων από τα 46 που αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έλαβαν το ”πράσινο φως” από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές.


reader.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ