Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νίκος Ανδρουλάκης: Απόψε αναγεννήθηκε το ΠΑΣΟΚ - Γίνεται ξανά πρωταγωνιστής

22/05/2023
39 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

"Ο μεγάλος νικητής σήμερα είστε όλοι εσείς που πιστέψατε, που αγωνιστήκατε, απέναντι σε όσους ήθελαν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ", τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα γραφεία του κόμματος, μετά τα πρώτα αποτελέσματα στις εκλογές 2023

Νίκος Ανδρουλάκης: Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες

"Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για τη μεγάλη τιμή, που μας έκαναν και συνυπέγραψαν απόψε την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης" είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.


"Ανατέλλει ο ήλιος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Έλληνες" ανέφερε .Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε μεταξύ άλλων πως "εμείς είμαστε ο γνήσιος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας". 

"Σήμερα το λαογέννητο κίνημα γίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο της πατρίδας μας. Η νέα δημοκρατία, μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια επιδείνωσε την οικονομική κατάσταση της χώρας μας", πρόσθεσε, καταλογίζοντας στη ΝΔ ένα "περιτύλιγμα παρακράτους υποκλοπών".

"Όμως απόψε το βράδυ ο λαός ανέδεξε μια τεράστια ανάγκη. Να υπάρχει ισχυρή προοδευτική δύναμη στον τοπο. Αυτόν τον λαό εμείς πρέπει να μην το απογοητεύσουμε και δεν θα τον απογοητεύσουμε", δευσμεύτηκε σε συνέχεια των δηλώσεών του. 

"Σήμερα έγινε ενα πρώτο μεγάλο βήμα, για να τελειώνουμε με τη διχόνια και την τοξικότητα. Καλώ κάθε δημοκράτη να αγωνιστούμε μαζί σε αυτη την πορεία. Ελάτε ξανά όλοι μαζί να δυναμώσουμε την παράταξη μας, τον πραγματικό και γνήσιο αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας", υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ