Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο A. Γιαννικουρής συνεχίζει τον αγώνα για την αυτοδυναμία της Ν. Δ., ξεκινώντας από το νησί που τον ανέδειξε πρώτο σε σταυρούς, την Κω

27/05/2023
117 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το νησί της καρδιάς του την Κω, που τον ανέδειξε πανηγυρικά πρώτο σε σταυρούς προτίμησης, ξεκίνησε την μάχη για την δεύτερη κάλπη της 25ης Ιουνίου ο Αντώνης Γιαννικουρής.

« Όλοι μαζί πιο δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνα για μία αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, μία ισχυρή Ελλάδα που δεν θα παρεκκλίνει από την ανοδική, έως τώρα, πορεία της» δήλωσε σε συνεντεύξεις που παραχώρησε την Παρασκευή το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό KOS TV και στον Ραδιοφωνικό σταθμό EKFRASI97, δίνοντας το στίγμα πως η κάλπη μηδενίζει, όλα τώρα ξεκινούν και θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις και την ίδια θέρμη, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό να επισφραγιστεί η απόφαση που πήρε ο λαός την 21η Μαΐου. «Το εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει μια ισχυρή εντολή για μια στιβαρή διακυβέρνηση που θα συνεχίζει να χτίζει στο δρόμο της ανάπτυξης και της σταθερότητας. Θα πρέπει, όμως, να μην εφησυχάσει κανείς μας, καθώς η επόμενη ψηφοφορία πρόκειται να κρίνει ποιά θα είναι αυτή η κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Γιαννικουρής.

Αναφορικά με την πρώτη του θέση σε ψήφους στην Κω, ευχαρίστησε συγκινημένος, για άλλη μια φορά, τους συμπατριώτες του για την αγάπη και την στήριξη και δήλωσε πως το νησί έστειλε ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα: «η Κως απέδειξε πως θέλει να δυναμώσει την φωνή της και επέλεξε για αυτή την αποστολή τον δικό της άνθρωπο».

Ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά και τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Αβρίθη, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Ναυτικό Όμιλο Κω και την συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης την ερχόμενη εβδομάδα.

 Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στην Κω ο κ. Γιαννικουρής δεν σταμάτησε να έρχεται σε επαφή με πλήθος φίλων και υποστηρικτών τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά του νησιού όπου περιόδευσε. Παράλληλα δεν έλειψαν οι αλλεπάλληλες συναντήσεις με όλα τα μέλη της ομάδας του και την οικογένεια του, που όλοι μαζί έδωσαν την πρώτη μάχη, ενώ δεσμεύτηκαν πως είναι έτοιμοι να δώσουν με ακόμα περισσότερη ένταση και την επόμενη.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Κώστας Κουγιουμτζόγλου
Κώστας Κουγιουμτζόγλου 27/05 - 21:20
Δεσμεύσεις
Συγχαρητήρια για την εκλογική σου νίκη! Από σένα -μετά τις ευχαριστίες- περιμένουμε και δ ε σ μ ε ύ σ ε ι ς, ότι θα δουλέψεις για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της Κω και την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ