Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

Ανώνυμος: Σήμερα (10:33)
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ - Αυτό αποτελεί είδηση; Γιατί εκτός αυτού συμμετείχαν και άλλοι 150 τουλάχιστον βουλευτές . .
Τκ 18: Σήμερα (10:33)
ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ - Αποκατάσταση της μαφίας , λάθος τίτλος, κυβερνήσεις δολοφόνοι , Μάτι 103 νεκροί , Τέμπη 53 , ΟΠΕΚΕΠΕ, όλοι αθώοι και μια κοινωνία που ψάχνει να βρει λύσεις για την επιβίωση της.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Ο Γιάννης Παππάς στη δεξίωση για την 51η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

25/07/2025
131 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Στη χθεσινή επίσημη δεξίωση για την 51η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρέστη ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και τέως υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς.
Ο κ. Παππάς, με σεβασμό στο θεσμό και τη σημασία της ημέρας, έδωσε το παρών στην καθιερωμένη δεξίωση.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολιτικά πρόσωπα, εκπροσώπους των αρχών και της κοινωνίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ομιλία του τόνισε πως πρέπει «Να διατηρήσουμε ακλόνητο το οικοδόμημα της μεταπολίτευσης», ενώ υπογράμμισε πως «τιμούμε επίσης με βαθύτατο σεβασμό όλους τους πολίτες που αντιστάθηκαν στο σκοτάδι της δικτατορίας και αγωνίστηκαν για την επιστροφή στη δημοκρατική νομιμότητα θυσιάζοντας ακόμα και τη ζωή τους.
Η 24η Ιουλίου αποτελεί μια ιστορική καμπή στην πορεία του Ελληνισμού καθώς σηματοδοτεί την παγίωση των δημοκρατικών θεσμών αλλά και ένα ορόσημο για την πλήρη ένταξη της χώρας στον πυρήνα του δημοκρατικού και ανεπτυγμένου κόσμου.


Σάντυ Λαδικού
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/07 - 09:41
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Αυτό αποτελεί είδηση; Γιατί εκτός αυτού συμμετείχαν και άλλοι 150 τουλάχιστον βουλευτές . .
Τκ 18
Τκ 18 25/07 - 17:40
ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ
Αποκατάσταση της μαφίας , λάθος τίτλος, κυβερνήσεις δολοφόνοι , Μάτι 103 νεκροί , Τέμπη 53 , ΟΠΕΚΕΠΕ, όλοι αθώοι και μια κοινωνία που ψάχνει να βρει λύσεις για την επιβίωση της.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ