Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Κώος Μανώλης Ανδρουλάκης, πρέσβης στο Κίεβο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ζελένσκι και τον κ. Δένδια

20/10/2022
134 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ο Κώος Μανώλης Ανδρουλάκης πρέσβης στο Κίεβο συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ζελένσκι και Δένδια

Στο Κίεβο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας ο οποίος επισκέφτηκε επισήμως το Κίεβο και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Ζελένσκι και Ουκρανούς αξιωματούχους. 

Τον κ. Δένδια, ο οποίος έφτασε με τραίνο, υποδέχτηκε ο κωακής καταγωγής Έλληνας πρέσβης στο Κίεβο κ. Μανώλης Ανδρουλάκης. Ο επιτετραμμένος βρέθηκε σε όλες τις επίσημες συναντήσεις που είχε ο Έλληνας Υπουργός με τον ομόλογό του αλλά και τον πρόεδρο Ζελένσκι. 

Ο Ουκρανός πρόεδρος μάλιστα ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικό βίντεο που υποδέχεται τον Κώο διπλωμάτη στο προεδρικό μέγαρο. Αντιστοίχως και ο κ. Δένδιας κοινοποίησε σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν την άφιξη του στο Κίεβο , τις συναντήσεις με Ουκρανούς, συσκέψεις με τα στελέχη της ελληνικής πρεσβείας αλλά και στιγμιότυπα από το επίσημο πρόγραμμα.

Ο κ. Ανδρουλάκης μετά την περιπετειώδη απομάκρυνσή του από την μαρτυρική Μαριούπολη, στη συνέχεια επέστρεψε στην εμπόλεμη Ουκρανία και πιο συγκεκριμένα στην πρεσβεία της Ελλάδας στο Κίεβο, ως επιτετραμμένος πρέσβης. 

Συνεχίζει να παρέχει στήριξη και κάθε βοήθεια προς τους Έλληνες της Ουκρανίας αλλά και να εκπροσωπεί επάξια τη χώρα σε μία από τις δυσκολότερες αποστολές της μέχρι τώρα διπλωματικής του καριέρας. 

Θυμίζουμε ότι όταν ξεκίνησε η ρωσική εισβολή και ο βομβαρδισμός της Μαριούπολης, ο κ. Ανδρουλάκης είχε αναλάβει καθήκοντα πρόξενου μόλις λίγες ημέρες. Είχε τότε πρώτα μιλήσει στο Ράδιο Πρώτο και Βήμα της Κω για τα όσα ζει ενώ στη συνέχεια η απομάκρυνση του με ασφάλεια εξελίχθηκε σε ένα θρίλερ. Ήταν ο τελευταίος Ευρωπαίος διπλωμάτης που απεγκλωβίστηκε και παρέμεινε σε καταφύγιο για περίπου δύο ημέρες. Αφού φρόντισε να απομακρύνει με ασφάλεια Έλληνες δημοσιογράφους, τεχνικούς και πολίτες, στη συνέχεια χρειάστηκε ένα δύσκολο και άκρως επικίνδυνο ταξίδι για τον επαναπατρισμό του. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/10 - 19:05
Πολιτικά
Όλα για το χρήμα....πόσα παίρνει ο κύριος.....
ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ 21/10 - 00:10
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
Αλλος ενας εθνοπροδοτης τσιρακι της Νεας Ταξης Πραγματων.Τον εκαναν Ηρωα ενω τουσ πραγματικουσ Ηρωες τους φυλακισαν και τους δολοφονησαν.Κωοι = Νεοπλουτοι, Κοματοσκυλα, Απανθρωποι, Παρτακιδες, Υλιστές, οπου φυσάει ο Ανεμος, εφε, ψευτο Μαγκια, ειρωνες, ξερολες, κομπλεξικοι, μα πανω απο ολα κεραταδες εις γνωσιν τους.Στισ εσωκοματικες εκλογες για αναδειξη νεου αρχιγου του τελειωμενου Πασοκ πηγαν και ψηφισαν 200 Κεφαλιανοι. μια σπανια αιμομυκτικη Ρατσα με γεννητικα προβληματα εκ των αρχαιωτατων χρονων. κομα με πολυ χαμηλο IQ.Η αναρτηση απευθυνετε σε οσους εχουν γνωσεις,

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ