Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Π. Μπουλιέρης επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα

18/04/2024
43 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνεται μια μεγάλη πολιτική μάχη, ώστε η προοδευτική και δημοκρατική παράταξή μας να αποτελέσει την καθαρή αντιπολίτευση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στις επικείμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου, εκπροσωπώντας κάθε πολίτη που επιζητά την αλλαγή, στηρίζεται στην προσπάθεια όλων των υποψηφίων ευρωβουλευτών του, που δίνουν την εκλογική μάχη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στα Δωδεκάνησα, τιμούν την παράταξή μας με την υποψηφιότητα τους η Κατερίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή από την Κάλυμνο, και ο Παναγιώτης Κουνάκης από τη Ρόδο. Τέλος, επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τον Νομό Δωδεκανήσου, ορίζεται το μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, σύντροφος Παναγιώτης Μπουλιέρης.

Μετά από την ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών από τα δύο «μεγάλα» κόμματα, η Δωδεκάνησος φάνηκε πως «λείπει» από τις επιλογές τους. Τελικά, οι Δωδεκανήσιοι δεν ήταν η επιλογή για το κόμμα της κυβέρνησης αλλά ούτε και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, καλεί όλους τους συμπολίτες μας, του προοδευτικού και δημοκρατικού αυτού τόπου, να στείλουν το μήνυμα Αλλαγής για τη χώρα και την Ευρώπη».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ