Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης διεκδικεί για τους Δωδεκανησίους στα πλαίσια του ΝΣ για την αξιοποίηση των παραλιών

21/02/2024
23 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ιδιότητα, του Βουλευτή Δωδεκανήσου και όχι του μέλους της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, παρέστη ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στην πρώτη συζήτηση στην επιτροπή αυτή του νομοσχεδίου «Όροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις», διεκδικώντας, σημαντικά για τους πολίτες των νησιών μας,δικαιώματα.

Πέραν της ειδικής πανηγυρικής κατάργησης της διάταξης στο συζητούμενο νομοσχέδιο, του ειδικού καθεστώτος του Ιταλικού Κτηματολογικού Κανονισμού, για τον αιγιαλό και την παραλία και την ένταξη και της Δωδεκανήσου στις ανάλογες διατάξεις του Ελληνικού νόμου, ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ζήτησε τεκμηριωμένα την ακύρωση ή την κατάργηση των πρωτοκόλλων που έχουν επιβληθεί σε βάρος συμπολιτών μας βάσει των διατάξεων του Ιταλικού Κτηματολογικού Κανονισμού καθώς επίσης την μείωση της απόστασης, στα μικρά νησιά (κάτω των 3.500 κατοίκων) για την ελεγχόμενη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 21/02 - 14:18
Πολιτική
Μας ξεγέλασες δεν διεκδίκησες το δικαίωμα των βρεφών να έχουν μητέρα ούτε και την απαγόρευση αγοραπωλησίας παιδιών από το σιχαμερό νομοσχέδιο Νομιμοποιήσετε τα Σόδομα και τα Γόμορρα και υποβιβασατε τον ιερό θεσμό της οικογένειας . Ότι και να λέτε μαύροοοοο θα φάτε από τους οικογενειάρχες νησιώτες . Αιδώς Αργείοι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ