Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο υφυπουργός Γιάννης Παππάς φόρεσε γραβάτα με Ελληνικές σημαίες

12/12/2023
107 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μία νέα τάση στο αντρικό ντύσιμο φαίνεται να επέβαλλε ο Βασιλιάς Κάρολος ο οποίος έχει εμφανιστεί δημοσίως αρκετές φορές με γραβάτα με ελληνικές σημαίες.

Πριν λίγες ημέρες ο συμπατριώτης μας υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Παππάς, φωτογραφήθηκε στη Λέσβο φορώντας γραβάτα με ελληνικές σημαίες.

Πιο συγκεκριμένα ο Υφυπουργός παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της ιστορικής μάχης του Κλαπάδου που σηματοδότησε την οριστική απελευθέρωση του νησιού από τον οθωμανικό ζυγό. Ο κ. Παππάς εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και την ελληνική κυβέρνηση φορώντας την πιο ελληνική γραβάτα που κυκλοφορεί.

Ο κ. Παππάς μας έχει συνηθίσει σε κομψές και ξεχωριστές εμφανίσεις πάντα προσαρμοσμένες στην περίσταση. Φαίνεται όμως ότι τα πολλαπλά μηνύματα που έστειλε ο βασιλιάς Κάρολος φορώντας ελληνική γραβάτα πρόσφατα μετά τα όσα συνέβησαν με την Βρετανό και Έλληνα πρωθυπουργό με επίκεντρο τα μάρμαρα του Παρθενώνα, δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Δωδεκανήσιο πολιτικό.

Έτσι εμφανίστηκε στη Λέσβο φορώντας μία γαλάζια γραβάτα με ελληνικές σημαίες κάτι που παρατήρησαν με ευχαρίστηση οι παρευρισκόμενοι στο νησί.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα πολιτικοί, επιχειρηματίες, διπλωμάτες κάνουν ουρά στον ελληνικό οίκο με γραβάτες με έδρα το Κολωνάκι για να προμηθευτούν μία από τις δεκάδες γραβάτες με ελληνικές σημαίες. Φαίνεται ότι ο φιλέλληνας μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας δημιούργησε νέα τάση στο αντρικό ντύσιμο.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ 12/12 - 22:06
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ. ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΒΡΗΤΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ