Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Π. Κουνάκης: Η γύμνια των επαρχιακών νοσοκομείων δεν είναι κάτι που προέκυψε καταλάθος, ούτε λόγω έλλειψης χρημάτων

25/11/2022
47 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ανακοίνωση αναφορικά με τα προβλήματα στη λειτουργία των νοσοκομείων μας εξέδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Κουνάκης. ο κ. Κουνάκης, αναφέρει μεταξύ άλλων: 

Αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη να θεσπιστεί ένα τέτοιο νομοθετικό πλαίσιο που η λειτουργία των νοσοκομείων  να μην υπάγεται σε κομματικούς μηχανισμούς αλλά σε αξιοκρατικούς θεσμούς και διορισμούς ανθρώπων κοινής αποδοχής με χρόνια εμπειρία και κατάρτιση στις υπηρεσίες υγείας.
           Η γύμνια των επαρχιακών νοσοκομείων δεν είναι κάτι που προέκυψε καταλάθος , ούτε λόγω έλλειψης χρημάτων. Στην πραγματικότητα με αυτό τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στα επαρχιακά βουλευτικά γραφεία να κάνουν ΄΄μικρό εξυπηρετήσεις ΄΄ προκειμένου να ενισχύσουν τον αριθμό ψήφων στην κάλπη για τον εκάστοτε υποψήφιο .

            Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η κυβέρνηση θεωρεί τους νησιώτες, πολίτες δεύτερης κατηγορίας και τους βουλευτές του νομού υποδεέστερους των Αθηνών, παραχωρώντας τους  το ΄΄γήπεδο΄΄ των νοσοκομείων ώστε να δείξουν την παρουσία τους .
           Η Λέρος είναι απλά η ΄΄μικρογραφία΄΄ σε αυτό που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη  την επαρχιακή Ελλάδα. Η αποκλειστική ευθύνη βαρύνει την κυβέρνηση, που απλά διαχειρίζεται κομματικούς παράγοντες σε καίριες θέσεις και δεν ασχολείται νομοθετικά, προκειμένου να θεωρείται αυτονόητο ότι ένας διοικητής νοσοκομείου πρέπει να έχει τυπικά προσόντα, τέτοια που να μην επιδέχεται ουδεμίας  αμφισβήτησης.

Γιατί απλά να μην διορίζονται οι διοικητές με διαδικασίες αδιάβλητες, βλέπε ΑΣΕΠ και όχι με κομματικού χαρακτήρα επιλογές με τα γνωστά αποτελέσματα;  Η κυβέρνηση δεν διστάζει να διορίσει όποιον της αρέσει . Σταθερή βούλησή της επιβάλλεται να είναι ο διορισμός  ιατρών στις κατάλληλες θέσεις προκειμένου να καταστούν πλήρως λειτουργικά τα νοσηλευτικά  ιδρύματα .
Εν κατακλείδι, οι επιθέσεις επι προσωπικού απλά μετατοπίζουν την ευθύνη από την ανεπαρκή κυβέρνηση «επιτελικού χαρακτήρα» σε ένα γήπεδο άνευ ουσίας.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Χατζηνικολαου Σπυρος
Χατζηνικολαου Σπυρος 26/11 - 07:49
του κ... τα 9μερα
Και διοικητής μέσω ΑΣΕΠ να μπει γιατί ένας γιατρός που έφαγε τα νιάτα του να σπουδάσει να έρθει στην Κω να πληρώνει μονόχωρη γκαρσονιέρα 400€ μέχρι Ιούνιο? και να κάνει διπλό βάρδιες χωρίς ρεπό και όλα αυτά για 1000€ μικτά?
Αναγνώστες
Αναγνώστες 25/11 - 18:49
Πολιτική
Ποιος είναι πάλι αυτός ετοιμάζεται για βουλευτής και βγήκε πολιτικός γυρολόγος για ψηφαλακια. Τι έκανε η περιφέρεια για την Κω; ένα μεγάλο μηδενικό.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ