Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πανηγυρισμοί στο γραφείο του Βασίλη Υψηλάντη για την εκλογή του

26/06/2023
126 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πανηγυρισμοί ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ στο γραφείο του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη που κατάφερε να κερδίσει την τέταρτη έδρα της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα.

Ο κ. Υψηλάντης έκανε την πρώτη του δήλωση στον Real Voice 99.5, αμέσως μόλις έφθασε στο πολιτικό του γραφείο, αφού ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα για την εκλογική περιφέρεια της Δωδεκανήσου και “κλείδωσε” η τέταρτη έδρα στο νομό, ευχαριστώντας όλους τους Νεοδημοκράτες και τους ψηφοφόρους του για την ιστορική νίκη της ΝΔ και την επανεκλογή του στα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου.

Οι στενοί συνεργάτες του, στελέχη του κόμματος, υποστηρικτές και ψηφοφόροι του, αλλά και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας -συνυποψήφιά του- Ελευθερία Φτακλάκη επισκέφθηκαν το γραφείο του για να τον συγχαρούν για την αυτοδυναμία του κόμματος και για την επιτυχία του να κερδίσει την έδρα και να γιορτάσουν το γεγονός. Στο πλευρό του βεβαίως και η οικογένειά του, η σύζυγός του Χρυσάνθη και τα παιδιά τους Αναστάσης και Αντώνης.

“Η ευθύνη είναι μεγάλη, ακόμη μεγαλύτερη από την πρώτη φορά. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Υψηλάντης.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ