Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παραιτήθηκε από Υπουργός Μεταφορών ο Κώστας Καραμανλής μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία

01/03/2023
64 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής λίγες ώρες μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε μέχρι τώρα τη ζωή τουλάχιστον 36 ατόμων.
 
 Η παραίτηση του Κώστα Καραμανλή έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει και σε σχετική δήλωση. 

«Είναι αυτό που νιώθω καθήκον μου να πράξω ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής. 

Ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Καραμανλή

«Μόλις τώρα γύρισα από το σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Ο πόνος είναι ανείπωτος.

 

 Είναι γεγονός ότι παραλάβαμε τον ελληνικό σιδηρόδρομο σε κατάσταση που δεν ταιριάζει στον 21ο αιώνα. Σε αυτά τα 3,5 χρόνια κάναμε κάθε προσπάθεια για να βελτιώσουμε αυτή την πραγματικότητα. Δυστυχώς οι προσπάθειες αυτές δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν ένα τέτοιο δυστύχημα. Κι αυτό είναι πολύ βαρύ για όλους μας και για εμένα προσωπικά.

 

  Όταν συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε σαν να μη συνέβη. Είμαι λίγα χρόνια στην πολιτική, αλλά θεωρώ απαραίτητο στοιχείο της Δημοκρατίας μας οι πολίτες της χώρας μας να εμπιστεύονται το πολιτικό σύστημα. Αυτό λέγεται πολιτική ευθύνη.

 

  Γι' αυτόν τον λόγο δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών. Είναι αυτό που νιώθω καθήκον μου να πράξω ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα διαχρονικά λάθη του ελληνικού κράτους και του πολιτικού συστήματος.

 

  Μέσα από την καρδιά μου, εκφράζω για άλλη μια φορά την οδύνη μου και τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των θυμάτων».         


parapolitika.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΕΛΛΗΝΑΣ
ΕΛΛΗΝΑΣ 01/03 - 23:03
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 300 ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ