Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παραιτήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου από εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

06/07/2023
113 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ,  η Πόπη Τσαπανίδου υπέβαλε την παραίτησή της από εκπρόσωπο τύπου του κόμματος.

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος που ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε τρεις βουλευτές Επικρατείας με την Πόπη Τσαπανίδου να κατέχει την  τέταρτη θέση.


Μετά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να είχε συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα το ενδεχόμενο της αποχώρησή της από τη θέση της, κάτι όμως που δεν είχε προκριθεί. 

Να σημειωθεί πως η Πόπη Τσαπανίδου, μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, είχε περιορίσει στο ελάχιστο τις παρουσίες και τις τοποθετήσεις της.

Η θητεία της διήρκεσε για λίγο πάνω από 6 μήνες, καθώς ανέλαβε καθήκοντα στις 28 Δεκεμβρίου, αντικαθιστώντας τότε τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ,  στην Κουμουνδούρου αναζητούν ήδη αντικαταστάτη για τη θέση του εκπροσώπου, καθώς η προβολή των θέσεων του κόμματος θεωρείται κομβικής σημασίας. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/07 - 23:37
Νεοδημοκρατης
Παραιτήθηκε;Πως παραιτήθηκε; Γιατί ο πρόεδρος παραιτήθηκε με ΦΟΡΑ.Πιστευω και αυτή με ΦΟΡΑ.Τωρα αρπαξετε την τσαμπου, ξύδι και καλό ταξίδι......ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ