Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παρέμβαση ΕΣΡ για τα ομοφοβικά σχόλια Χιώτη και Αυτιά κατά Κασσελάκη

14/10/2023
228 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΡ για τα ομοφοβικά σχόλια του Βασίλη Χιώτη και του Γιώργου Αυτιά κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Την παρέμβαση του ΕΣΡ φέρνουν οι ομοφοβικές δηλώσεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ, Βασίλη Χιώτη και Γιώργο Αυτιά, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση, έπειτα από απόφαση της προέδρου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Στην έκτακτη αυτή συνεδρίαση δεν θα εξεταστεί μόνο όσα είπε ο πρώην διευθυντής του ΣΚΑΙ 100,3, Βασίλης Χιώτης αλλά και οι σημερινές δηλώσεις του Γιώργου Αυτιά, οι οποίες προκάλεσαν και την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη, ζητώντας μάλιστα την απομάκρυνση του δημοσιογράφου από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Τι είχαν πει Χιώτης και Αυτιάς

Πριν μερικές ημέρες, ο πρώην διευθυντής του ΣΚΑΙ 100,3, Βασίλης Χιώτης είχε αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό στην Καλαμάτα επειδή "εκεί βγάζουν καλά σύκα".

Σήμερα, στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πως "φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν παρουσιαστεί εκεί…", προσθέτοντας ότι "υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους νεοσύλλεκτους" και "Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;", προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Απορία
Απορία 16/10 - 00:36
Κοινωνια
Όταν διασύρουν υπόδικους και υπόπτους πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη τα βοθροκαναλα τότε το ΕΣΡ βγάζει το σκασμό. Τώρα στον κάθε ιδιαίτερο αμέσως έτρεξαν. Όταν κάνουν προώθηση της ομοφυλοφιλίας κάθε μέρα κανείς δεν τολμά να μιλήσει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ