Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΣΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟΥ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»

09/05/2023
52 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μετά τη δημιουργία του μεγάλου προβλήματος της ακτοπλοϊκής επικοινωνίας στη Βόρειο Δωδεκάνησο με το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ», τώρα δημιουργείται μείζον ζήτημα στην κεντρική γραμμή όλης της Δωδεκανήσου με τον Πειραιά. 

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και η υποδοχή του «ΔΙΑΓΟΡΑ» και στη θέση του μας προέκυψε το παλαιό «ΠΡΕΒΕΛΗΣ», το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο για το Βόρειο Αιγαίο, αλλά προφανώς κατάλληλο για το Νότιο Αιγαίο που είναι και πιο απομακρυσμένο. 

Βέβαια στο Β. Αιγαίο ξεσηκώθηκαν άπαντες, πολιτικοί παράγοντες και τοπικές κοινωνίες, και έτσι βρέθηκε η λύση να το αντικαταστήσουν με τον «ΔΙΑΓΟΡΑ» και να στείλουν σε εμάς το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ».

Εμείς δεν θα πούμε κάτι περισσότερο, απλά συνυπογράφουμε την οργισμένηδιαμαρτυρία της δυναμικής Δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά, η οποία αναφέρει πως,  «το επιτελικό κράτος των Αθηνώνέχει αφήσει τα νησιά χωρίς γιατρούς, στο έλεος του Θεού και τώρα τους δίνει ακόμη ένα χτύπημα με την δρομολόγηση ενός παλαιού πλοίο,  που δεν καλύπτει τις ανάγκες των νησιών και τους υποβάλει σε καθεστώς αποκλεισμού».

Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους συμπατριώτες μας και απαιτούμε από την κυβέρνηση το ελάχιστο που αξίζουν οι νησιώτες και τα νησιά μας: Αξιόπλοα πλοία και γιατρούς και να σταματήσουν πια να υποβαθμίζουν καθημερινά τις ζωές μας.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 09/05 - 21:05
Πολιτική
Βρε καλώς τον σε πιο κόμμα είπαμε είσαι τώρα;;ΠΑΣΟΚ;;η ΣΥΡΙΖΑ;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ