Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω

23/04/2024
94 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με επισκέψεις και ομιλίες στη Ρόδο και την Κω συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσιόδρας. 
Ο ΔημήτρηςΤσιόδρας, δημοσιογράφος - συγγραφέας και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα βρεθεί στη Ρόδο τη Δευτέρα 29 Απριλίου όπου στις 19:30 θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Rodos Park, Ρήγα Φερραίου 12. Την Τρίτη 30 Απριλίου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στην Κω προκειμένου να μιλήσει στις 13:00 στο Η2Ο All Day Bar - Restaurant, Λ. Βασιλέως Γεωργίου Β´ 7. 

Σκοπός των ομιλιών του Δημήτρη Τσιόδρα είναι να αναλύσει στους πολίτες των Δωδεκανήσων τη σημασία και την κρισιμότητα επικείμενων ευρωεκλογών καθώς το αποτέλεσμά τους τόσο σε επίπεδο ευρωπαϊκών πολιτικών συσχετισμών όσο και σε επίπεδο προσώπων που θα εκλεγούν στη νέα Ευρωβουλή, θα είναι καθοριστικό για το μέλλον και την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ένα διεθνές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σοβαρές πολιτικές εντάσεις και ένοπλες στρατιωτικές συγκρούσεις, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή όπου βρίσκεται και η Ελλάδα.
Στη διάρκεια των επισκέψεών του στη Ρόδο και την Κω, ο Δημήτρης Τσιόδρας θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς και πολίτες των Δωδεκανήσων.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ