Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Περιοδεία με υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς σε Κω και Νίσυρο

07/05/2024
61 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στην κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η κατεύθυνση που θα πάρει μια πιθανή ανασύνθεση του πολιτικού χάρτη.
 Ταυτόχρονα, είναι ένας σταθμός για την Ευρώπη, τη χώρα μας και τον κόσμο. Οι συσχετισμοί που θα διαμορφωθούν από αυτές, θα καθορίσουν τις απαντήσεις που θα δοθούν, ή δε θα δοθούν, στις αλλεπάλληλες κρίσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας, όπου κι αν ζούμε. 

Μπροστά σε αυτή τη μάχη η Νέα Αριστερά φιλοδοξεί να ανοίξει τον δρόμο για τη συγκρότηση μιας ισχυρής αριστερής, προοδευτικής  αντιπολίτευσης και δηλώνει παρούσα, για να κρατηθεί ζωντανή η υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης σε αυτό τον τόπο. Για να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία μιας ολόκληρης παράταξης.
 Η Νέα Αριστερά Δωδεκανήσου υποδέχεται τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος μαζί με τη συνυποψήφιά του, Κατερίνα Σαράντη, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία σε Κω Νίσυρο και Τήλο την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Μαΐου. 

Στις Ευρωεκλογές του 2024 η Νέα Αριστερά δίνει τη  μάχη της ελπίδας  των  οραμάτων και της προοπτικής και για τα Δωδεκάνησα.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ