Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πληροφορίες θέλουν τον Γ. Παππά να αναλαμβάνει "χαρτοφυλάκιο" στη νέα Κυβέρνηση

26/06/2023
254 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πολύ ισχυρή πιθανότητα να αναλάβει "χαρτοφυλάκιο" στη νέα Κυβέρνηση της ΝΔ έχει ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Παππάς, μετά και τον προσωπικό θρίαμβο που πέτυχε με την πρωτιά του στα Δωδεκάνησα.

Μάλιστα ακούγεται ότι θα αναλάβει τη θέση του Υφυπουργού Nαυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με Υπουργό τον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης, θα ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα, στις 5.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο Γ. ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ

Όπως όλα δείχνουν ο 1ος σε σταυρούς προτίμησης στα Δωδεκάνησα γαλάζιος βουλευτής κ. Γιάννης Παππάς θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο κάποιου υπουργείου ή υφυπουργείου.

Ο ίδιος μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο 91.5 με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα, αφού ευχαρίστησε τους Δωδεκανήσιους ανέφερε ότι πριν λίγο δέχτηκε κάποιο τηλεφώνημα, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο αύριο να ορκιστεί ως μέλος του νέου υπουργικού συμβουλίου.

« Πρώτα στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ανακοινώνω ότι πριν λίγο δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία θα δουλέψουμε για τα πάντα και με σθένος και πυγμή θα δουλέψουμε για τα νησιά μας. Όλη η Δωδεκάνησος θα ανταμειφθεί για τα δύο εκλογικά αποτελέσματα».

Αν και ο κ. Παππάς δεν ήθελε να επιβεβαιώσει την πιθανή του υπουργοποίηση, ωστόσο πληροφορίες και δημοσιεύματα από το πρωί θέλουν τον γαλάζιο βουλευτή να αναλαμβάνει την θέση του Υφυπουργού Νησιωτικής Πολιτικής.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Παππάς είναι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στα Δωδεκάνησα αφού συγκέντρωσε 18.313 σταυρούς.

Εκτός απροόπτου η νέα υπουργική σύνθεση αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα Δευτέρα το απόγευμα. Η ορκωμοσία είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ