Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σ. Πέτσας: Ζητώ συγγνώμη για τη φράση μου πως «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, πεθαίνει»

14/09/2022
119 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Να κλείσει το θέμα που έφερε σε θέση απολογίας την κυβέρνηση επιχειρεί με νέα δήλωσή του ο Στέλιος Πέτσας ζητώντας συγγνώμη τόσο από τους πολίτες όσο και από τα κυβερνητικά στελέχη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τη χτεσινή του διευκρινιστική δήλωση στην οποία ναι μεν έκανε λόγο για μια «ατυχή στιγμή», ταυτόχρονα κατηγορούσε την αντιπολίτευση ότι παραποιούσε και διαστρέβλωνε το νόημα της φράσης του για τον δύσκολο ενεργειακά χειμώνα που έρχεται πως «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει».

«Χθες έκανα μία ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα αντί να προβάλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για τη στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι» τόνισε σήμερα ο κ. Πέτσας χωρίς να μιλήσει για παραποίηση και διαστρέβλωση του νοήματος της φράσης του.


dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 15/09 - 01:42
Πολιτική
Σωστά τα είπε Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθη λέγει. Όποιος μπορεί να τα βολεύει θα επιβιώσει και θα ζήσει καλλίτερα έτσι που τα έκαναν η Ευρωπαϊκή Ένωση η κυβερνηση οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αφού μας μπέρδεψαν σένα πόλεμο ενεργειακό και οικονομικό

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ