Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε Κω, Αγαθονήσι και Πάτμο ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

02/11/2022
36 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε Κω, Αγαθονήσι και Πάτμο βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς, στελέχη και κατοίκους των νησιών. 

Στην Κω συναντήθηκε με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με μέλη και στελέχη της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τα νησιά μας, ενώ δόθηκε και το μήνυμα της ενότητας και της ετοιμότητας για τις εθνικές εκλογές του 2023.

Σημειωτέον, πως έπειτα από επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής, με τη διοίκηση της ΚΤΥΠ Α.Ε, θα παραδοθεί σε πλήθος σχολικών μονάδων της Κω σημαντική ποσότητα σχολικού εξοπλισμού. 

Στο Αγαθονήσι, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο του νησιού, και να συνομιλήσει με τον μοναδικό μαθητή της Α’ Γυμνασίου και την καθηγήτρια του. Επίσης, έπειτα από επικοινωνία του κ. Παππά με την διοίκηση της ΚΤΥΠ Α.Ε, εξασφαλίστηκε για το σχολείο του Αγαθονησίου, προμήθεια σχολικού εξοπλισμού. 

Επιπλέον, πραγματοποίησε σύσκεψη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αγαθονησίου καθώς και στο Δημαρχείο Αγαθονησίου, με τον Δήμαρχο, κ. Ευάγγελο Κόττορο, την αντιδήμαρχο, κα. Ειρήνη ΚαμίτσηΜπάρκουλα και τον προϊστάμενο οικονομικού τμήματος του Δήμου, κ. Κωνσταντίνο Κόττορο, όπου τονίστηκαν οι ανάγκες και τα ζητήματα του ακριτικού μας νησιού. 

Κατά την παραμονή του στην Πάτμο, ο κ. Παππάς επισκέφτηκε την Πατμιάδα Εκκλησιαστική Σχολή, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών ανακαίνισης και επισκευής της σχολής. Εξέφρασε τη χαρά και την υπερηφάνειά του, αφού γίνεται πράξη ένα σημαντικό έργο για την Πάτμο, οι διεργασίες του οποίου ξεκίνησαν έπειτα από συνεχείς συσκέψεις του κυρίου Παππά με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με τη διοίκηση της ΚΤΥΠ Α.Ε, αλλά και με τη συνδρομή της διοίκησης της σχολής και της δημοτικής αρχής.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ