Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σεβασμό στον αείμνηστο Δ. Κρεμαστινό! Γιατί τον εμπλέκουν στα προεκλογικά της Ν.Δ ;

10/05/2023
37 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο κ.Μητσοτάκης έρχεται στην Ρόδο μεθαύριο όχι για πρωθυπουργικά καθήκοντα. Έρχεται για προεκλογική περιοδεία.

Είναι απαράδεκτο να εντάσσονται τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού στο προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη.

Γιατί τον εμπλέκουν στα προεκλογικά σχέδια της Ν.Δ ;


Αν ήθελε να τον τιμήσει ο κ. Μητσοτάκης, όπως έπραξε στην ονοματοδοσία ιατρείου στην Χάλκη, ας το έκανε ως πρωθυπουργός σε ανύποπτη ημερομηνία και όχι 9 μέρες πριν τις εκλογές, σε προεκλογική περιοδεία του ως πρόεδρος της Ν.Δ.


Στις 8 Μαϊου συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τον αδόκητο χαμό του καθηγητή. Ήθελε η 2η Υγειονομική Περιφέρεια να κάνει τα αποκαλυπτήρια της προτομής ; Γιατί δεν τα έκανε την Κυριακή 7 Μαϊου (που ήταν αργία) ή έστω στις 8 Μαϊου ;

Όχι, τα όρισε για την Παρασκευή 12 Μαϊου, με μοναδικό κριτήριο, την προεκλογική περιοδεία του κ. Μητσοτάκη. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν μέρος του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ !


Ο διαπρεπής αείμνηστος καθηγητής - που υπηρέτησε την κοινωνία και την επιστήμη με επιτυχία και δίκαια τιμήθηκε και τιμάται απ’ όλους τους θεσμούς της πολιτείας - υπηρέτησε και την πολιτική, πρώτα ως υπουργός της κυβέρνησης του Α. Παπανδρέου (του ΠΑ.ΣΟ.Κ) και επί τόσα χρόνια ως βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Μετά τον θάνατο του ο Δημήτρης Κρεμαστινός είναι ο γιατρός όλων των ελλήνων και ο Δημήτρης όλων των δωδεκανησίων, αναξάρτητα από το κόμμα που θα ψηφίσουν.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ το σέβεται αυτό.


Εσείς κύριοι γιατί εμπλέκετε τον αείμνηστο Δημήτρη Κρεμαστινό στα προεκλογικά σχέδια της Ν.Δ ;

ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ! Εγώ ξέρω, ότι Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΤΗ

θα την επιδείξετε ;


10 Μαϊου 2023


Κοσμάς Σφυρίου.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/05 - 14:20
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Ακόμα μιλάς; Πήρες ΠΑΣΟΚ με 45% και το πήγατε στο 8% και μιλάτε; Κάνατε το ΣΥΡΙΖΑ κυβερνών κόμμα και θέλεις την ψήφο του λαού; Κρίνεις τον Μητσοτάκη όταν δεν το σκέφτηκε κανείς δικό σας, ούτε εσύ;Κουρασατε τον κόσμο.... Παντού σε όλη την Ελλάδα βγαίνει η Γερουσία του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια.Τελος, στο χρονοντούλαπο για πάντα..... Κάνω λάθος;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ