Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στη Γενική Συνέλευση των τουριστικών λεωφορείων και mini bus ο Φ. Χατζηδιάκος

12/04/2023
121 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στην Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων και εκπροσώπων των mini-bus, παραβρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινάλ Φώτης Χατζηδιακος.

 Ενημερώθηκε από το προεδρείο και τα μέλη των σωματείων για την άκαμπτη και απαράδεκτη στάση των εκπροσώπων της Fraport στο θέμα της υπέρογκης επιβάρυνσης τους, για την στάθμευση αναμονής αφίξεων, των λεωφορείων τους και στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε με την αναιτιολόγητη και απαράδεκτη απόρριψη των προτάσεων των δυο σωματείων . 

 Μπροστά στον ορατό κίνδυνο να δημιουργηθούν προβλήματα που θα ζημιώσουν την Ρόδο, σαν κορυφαίο τουριστικό προορισμό πρότεινε: 

1) Να επικρατήσει η σύνεση και η λογική και από τις δυο πλευρές και η Fraport να 


αποσύρει τις παράλογες αξιώσεις της για υπέρογκο ετήσιο μίσθωμα στάθμευσης. 

2)Να εφαρμοσθεί το μοντέλο του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, με την καταβολή μισθώματος 50 ευρώ, για κάθε μήνα πραγματικής στάθμευσης των λεωφορείων .

3) Οι ανύπαρκτες σήμερα παροχές της Fraport όσον αφορά, τις θέσεις στάθμευσης, φύλαξης και εξυπηρέτησης των οδηγών να είναι ανάλογες της αντιπαροχής και του συνολικά εισπραττόμενου μισθώματος.

4)Δεν μπορεί να εφαρμόζονται δυο μέτρα και δυο σταθμά σε σχέση με τη Θεσσαλονικη και τα αλλά αεροδρόμια, ούτε το αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ προσφέρεται για "πειραματόζωο" εξυπηρέτησης των συμφερόντων της Fraport.


5) Ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος, μαζί με τους φορείς τουρισμού, να αναλάβουν πρωτοβουλίες καλώντας τους εκπροσώπους των δυο μερών, για την ομαλή διευθέτηση της διαφοράς, προκειμένου να αποφευχθούν τα "χειρότερα" .

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ