Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Σ/λίου ο Φ. Χατζηδιάκος

31/03/2023
87 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παρευρέθη χθες (30/03/2023) ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο Περιφερειάρχης και οι επικεφαλής των παρατάξεων, όπως και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που έλαβαν τον λόγο αναφέρθηκαν στην πολυετή παρουσία του κ. Χατζηδιάκου τόσο στο Β' Βαθμό όσο και στην θητεία του σαν Δήμαρχος Ρόδου, στην βαθιά  γνώση των προβλημάτων και των αναγκαίων αναπτυξιακών έργων των νησιών μας.

Όλοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές επισημαίνοντας ότι η παρουσία έμπειρων Αυτοδιοικητικών στα έδρανα της Βουλής, διασφαλίζει την ύπαρξη ισχυρών συμμάχων της Αυτοδιοίκησης και εγγυάται την αγαστή συνεργασία μεταξύ των Κοινοβουλευτικών και των Αυτοδιοικητικών.

Ο κ. Χατζηδιάκος αφού τους ευχαρίστησε για τις εγκάρδιες ευχές τους, δήλωσε ότι πράγματι, η άριστη γνώση της ανθρωπογεωγραφίας του νόμου, η ενασχόληση του με όλα τα κοινωνικά θέματα και τα αναπτυξιακά έργα όλων των νησιών και η πλήρης γνώση του θεσμικού πλαισίου αποτελούν το μεγαλύτερο οπλοστάσιο του στην διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας στα Δωδεκάνησα με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Όπως είπε χαρακτηριστικά: 

«Μου δίνεται η δυνατότητα μέσα από την έδρα της Βουλής να ανταποδώσω στην κοινωνία όσα απλόχερα μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια». 

Στο τέλος, αφού παρακολούθησε ολόκληρη την 4ωρη συνεδρίαση του Π.Σ., του δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσει με όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους των νησιών μας, για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους νησιώτες μας.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ