Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κω η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Όλγα Κουρή - Καλλέργη

17/05/2024
168 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κουρή- Καλλέργη, βρέθηκε στην Κω και μίλησε στην κάμερά μα,ς για τις ευρωεκλογές.

Η κ. Κουρή- Καλλέργη MD, διδάκτωρ της Ιατρικής ΕΚΠΑ, γεννήθηκε στην Κέρκυρα, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της. Αποφοίτησε από την Ιατρική της Ρώμης La Sapienza με άριστα. Ειδικεύτηκε στην Μαιευτική και Χειρουργική Γυναικολογία στο Πανεπιστήμιο Tor Vergata. 

Εξειδικεύτηκε στην Εμβρυομητρική Ιατρική και τις εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου στο νοσοκομείο Winthrop του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια ως ομιλήτρια και έχει έντονη παρουσία στην επιστημονική αρθρογραφία. 

Έχει βραβευτεί για την πολυετή κοινωνική προσφορά της και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Axion Hellas.

 Γνωρίζει Ιταλικά, Γαλλικά και Αγγλικά. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή της Χειρουργικής Χάρη Ιωαννίδη και έχει ένα γιο, τον Κωνσταντίνο.

«Μετά από 32 χρόνια Μαιευτικής/ Γυναικολογίας και ενασχόλησής μου – είπε- με τα φιλανθρωπικά θέματα, κρίνω ότι εκτιμήθηκε το έργο μου και η προσφορά μου στον κοινωνικό τομέα, και έτσι προέκυψε η πρόταση για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές. Οι τομείς που θα με απασχολήσουν είναι η υγεία και το δημογραφικό, αμφότεροι προέρχονται από τα βιώματα της επαγγελματικής μου πορείας. Κατά τη γνώμη μου, είναι οι κύριοι τομείς που απαιτούν βελτιώσεις».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/05 - 11:04
Πιόνια
Και είχαμε μια φαγούρα..

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ