Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κω ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας

30/07/2024
411 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Την Κω επισκέφτηκε την Τρίτη 30 Ιουλίου ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Χάρης Δούκας. Συναντήθηκε με τον συνάδελφό του δήμαρχο Κω κ. Νικηταρά , την έπαρχο Κω , τον μητροπολίτη Κωόυ και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και  άλλους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και φορείς.

Ξεκινώντας από το φιλόξενο Κως Ακτίς, είχε την ευκαιρία να κάνει πρωινή πολιτική κουβέντα με το ιστορικό στέλεχος του κόμματος κ. Κώστα Σκανδαλίδη. Τον υποψήφιο για τη προεδρία συνόδευαν η περιφερειακή σύμβουλος Ευτυχία Σταθοπούλου, ο τομεάρχης νησιωτικής πολιτικής Νίκος Κανταρζής και η υποψήφια βουλευτής του κόμματος Μαρία Παπαζαχαρίου.

Το πρωί παραχώρησε αποκλειστική ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ράδιο Πρώτο. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την αποδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και το μεγάλο πρόβλημα της Κω που είναι το νοσοκομείο. Ο κ. Δούκας ήταν ενήμερος και για την προοπτική μεταφοράς των σκουπιδιών της Καλύμνου στην Κω για τα επόμενα 4 χρόνια. Σχολίασε λέγοντας ότι τα σκουπίδια μέσω των νέων φορέων ουσιαστικά περνούν στα ιδιωτικά συμφέροντα με ιδιώτες εργολάβους να διεκπεραιώνουν την διαδικασία αντί των δήμων.

« Η κυβέρνηση δεν πιστεύει στην τοπική αυτοδιοίκηση και για αυτό το λόγο αφαιρεί αρμοδιότητες, καταργεί οργανισμούς και αποδυναμώνει τους δήμους. Θέλουμε δυνατή τοπική αυτοδιοίκηση».

Στην συνέχεια στην αίθουσα συσκέψεων του Κως Ακτίς, ο δήμαρχος του μητροπολιτικού δήμου της Ελλάδας και υποψήφιος πρόεδρος των «πρασίνων» είχε φιλική κουβέντα με τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου.

Σε δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη της συνεργασίας, της συμμετοχής και την αλλαγή μοντέλου διοίκησης. Υποστήριξε ότι θα πρέπει να δυναμώσει η τοπική αυτοδιοίκηση. Να υπάρξει στήριξη στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και να υπάρξει ένα φρένο στην έκρηξη ανισότητας.

« Δίνουμε έμφαση στον άνθρωπο και όχι στις αγορές.»

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/08 - 01:11
Αλλοίμονο
Καημένε μου, αν είχες και μια ελπίδα, τώρα με αυτούς που σε συνοδεψαν την έχασες. Ότι χειρότερο κυκλοφορεί ακόμα σε ΠΑΣΟΚ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/07 - 14:52
🤡
Καλώς τα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/07 - 12:02
Γραμμένος.
Το δεις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.Εχουμε έχουμε δεν θέλουμε.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/07 - 20:14
Καλά
Με αυτούς που σε βλέπω μάλλον χάνεις ψήφους παρά κερδίζεις. Καλύτερα να μην ερχόσουν καν.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/07 - 18:16
μας δουλευουν κανονικα
Ο αχρηστος Δηαμρχος Αθηναιων που βγηκε κατα τυχη Δηαμρχος και θελει και ηγεσια τρομαρα τουΗρθε να δει τον αλλο ......του πασοκο Θεοδοση να συζητησουν περι ανικανοτητας και πως βαφτιζουν το ψαρι κρεας και διαλυουν εναν ολοκληρο δημοΚαθως και οι 2 διακρινονται για την απιστευτη ανυπαρξια τους....ως Δημαρχοι επαναλαμβανωΓελαμε ολοι μαζι εντελως!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/07 - 16:55
Ωωωω
Αλλος αρχηγος,για να δουμε τι θα κανει κι αυτος;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ