Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κω βρέθηκε την Παρασκευή ο κ. Γιώργος Κασσάρας

13/05/2023
68 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, επισκέφθηκε την Παρασκευή 12/5/2023 το νησί της Κω.

Του δόθηκε η ευκαιρία να περιοδεύσει για άλλη μια φορά στο νησί και να συναντηθεί με συντρόφους και φίλους.

Περισσότερο χρόνο αφιέρωσε στο Νοσοκομείο της Κω, όπου ανέλυσε σε εργαζόμενους το νέο θεσμό του Υγειονομικού Ισοδύναμου, το οποίο εξήγγειλε ο ίδιος ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο νησί. 

Εξήγησε ότι μόνον με την θεσμοθέτηση και εφαρμογή εξειδικευμένων διατάξεων, οι οποίες θα απορρέουν από τη συνταγματική επιταγή του άρθρου 101  περί νησιωτικότητας, υπάρχει δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων στον τομέα της υγείας σε όλα τα νησιά μας. Και αυτό ακριβώς θα κάνει η Προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ο οποίος έχει και τη βούληση αλλά και τη γνώση από την θεσμοθέτηση και εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος αναχώρησε για την Κάλυμνο, προκειμένου να προετοιμάσει την εκδήλωση της Κυριακής, στην οποία κεντρική ομιλήτρια θα είναι η υποψήφια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αντιστράτηγος ε.α. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη. 

   13.05.2023

  Από το Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Πολιτικός αναλυτής
Πολιτικός αναλυτής 13/05 - 21:01
Πολιτική
Σε ποιο κόμμα είπαμε είναι τώρα; Ποιο θα είναι το επόμενο ; Άμα δεν είσαι σταθερός στην ιδεολογία σου. Τι την θέλεις την πολιτική φίλε μου.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ