Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα - Τον Αύγουστο αναμένονται οι ανακοινώσεις

26/06/2022
442 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης, δημοσιογράφος (Ροδιακή)

Μια θέση ψάχνει το ΠΑΣΟΚ για να κλείσει το ψηφοδέλτιο του στη Δωδεκάνησο!..

Και η θέση αυτή πρέπει να είναι γυναίκας που να προέρχεται από την Κάρπαθο ή από το βόρειο συγκρότημα. Όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ενδεχόμενο ν’ αλλάξει και μια θέση από τις θεωρούμενες σίγουρες των έξι υποψηφίων βουλευτών!...

Αυτό θα φανεί μέσα στον προσεχή Αύγουστο όπου θα ανακοινωθεί το οριστικό ψηφοδέλτιο (και της Δωδεκανήσου) με δεδομένο ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

Οι έξι «σίγουροι» που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά): Γαβαλά Κατερίνα, Καλοπήτας Βάιος, Κουνάκης Παναγιώτης, Νικητιάδης Γιώργος, Φτακλάκη Ελευθερία-Λίτσα και Χατζηδιάκος Φώτης.

Το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε μια διαδικασία για την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών. Ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν σχετική αίτηση. Και για το ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου υπέβαλαν αίτηση συνολικά 17 ενδιαφερόμενοι. Από τους ενδιαφερόμενους αυτούς, οι έξι (6) είναι οι γνωστοί οι οποίοι –λογικά- θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο, αλλά η έβδομη θέση (που θα είναι σίγουρα γυναίκα) δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα επιλεγεί από την λίστα αυτών που υπέβαλαν υποψηφιότητα. Είναι πολύ πιθανό να επιλεγεί και γυναίκα υποψήφια εκτός λίστας.


Οι 17 υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση –εκτός των έξη ήδη γνωστών- είναι (στη συντριπτική πλειοψηφία τους) άτομα μάλλον άγνωστα στο ευρύ κοινό, ιδιαίτερα στο ευρύ χώρο του ΠΑΣΟΚ. Και αυτό οι υπεύθυνοι στη Χαριλάου Τρικούπη θα το ζυγίσουν, ενώ λέγεται και η νέα νομαρχιακή της νότιας Δωδεκανήσου (ίσως και της βόρειας) να προτείνουν για το ψηφοδέλτιο και άλλα πρόσωπα.


Τα ονόματα των 17 ενδιαφερομένων που υπέβαλαν αίτηση για να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου είναι τα εξής:
--Βασιλειάδης Κυριάκος, λογιστής από την Κάλυμνο,
--Γαβαλά Κατερίνα, γιατρός
--Διαμαντής Μιχάλης από την Κω
--Καλοπήτας Βάιος, μηχανικός περιβάλλοντος
--Πολεζάκης Μανώλης
--Κουνάκης Παναγιώτης, επιχειρηματίας
--Μαρκουτσάς Δημήτρης, συνταξιούχος
--Μισός Μιχαήλ, ξυλογλύπτης από τη Σύμη,
--Μιχαλάκης Λουκάς,
--Νικητιάδης Γιώργος, δικηγόρος πρώην βουλευτής
--Νικόλη Σεβαστή, πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Σύμης
--Παπανικολάου Βαλάντης
--Φτακλάκη Ελευθερία-Παρασκευή, διεθνολόγος, γραμματέας τομέα νησιωτικής πολιτικής ΠΑΣΟΚ
--Χανιώτης Μιχαήλ. Εκπαιδευτικός, πρώην δήμαρχος Καρπάθου.
--Χατζηδιάκος Φώτης, δικηγόρος, τέως δήμαρχος Ρόδουrodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Μιχελή Μαρία νώνυμος
Μιχελή Μαρία νώνυμος 02/07 - 18:36
Ανακρίβειες
Κάποια άτομα προέρχονται από τους νέους υποψήφιους από τη Νέα δημοκρατία πως σχολιάζεται τότε ότι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ μήπως θέλετε να γίνουμε πιο σαφείς και να τα δημοσιεύσουμε εμείς από που προέρχεται ο νέος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ από πιο ποκιτικο προφίλ Όσους θέλετε τους ανεβάζετε αλλά κυρίως να μην γράφετε ανακρίβειες τουλάχιστον για το πρόσωπο μου
Μιχελή Μαρίαώνυμος
Μιχελή Μαρίαώνυμος 02/07 - 18:31
Γνωστοί / Άγνωστοι Αναφέρεται στην εφημερίδα σας Η Κ ΜιΧελή Μ είμαι γνωστή και το ξέρετε πολύ καλά απλά το αποκρύπτετε
Πόσο άγνωστη σας είναι η Μιχελή Μαρία Φιλόλογος , και Υποψήφια το 2019 ως Υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Β Λεβέντη και μάλιστα πέτυχα ένα πολύ καλό ποσοστό στις εκλογές , καθώς στις βουλευτικές εκλογές ήρθα πρώτη το κόμμα Β Λεβέντη δεν μπήκε στη Βουλή . Με δεδομένο ότι το κόμμα του κ Β Λεβέντη δεν λειτουργεί λόγω προβλημάτων υγείας του Προέδρου του αποφάσισα να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου θα πρέπει να τονίσω ότι η ιδεολογία μπυ ταυτίζεται με την ποκιτικη του κέντρου και της σοσιαλδημοκρατίας !!Παρετήθηκα από τη ΝΔ και στην επιστολή παραίτησης τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσα να ακολουθήσω τις επιλογές ηγεσίας σε κομβικά ζητήματα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής !Επιπλέον δεν είχατε την άδεια μου να δημοσιεύσετε τέτοιο σχόλιο αλλά και κοινοποίηση της υποψηφιότητας μου! Και μάλιστα όταν συνοδευετε από ελλιπή πληροφορίες
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/06 - 08:38
φτωχεια
το πασοκ παντα τολμουσε και εβαζε νεους. τωρα βαζει τα γερικαραμολιμεντα. κριμα!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/06 - 23:11
η κολλητη του κυριτση
βαλτε την παπαζαχαριου
Πολίτες Κω
Πολίτες Κω 26/06 - 20:04
Πολιτική
Με τον αμερικανό μέσα τον δέσαμε τον γαϊδουράκο μας. Αυτός θα μας σώσει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ