Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο για 5.000 εργάτες γης

10/01/2023
100 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Στην αρμόδια επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής στρέφεται σήμερα το κοινοβουλευτικό ενδιαφέρον, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου σχετικά με την απασχόληση εργαζομένων στον αγροτικό τομέα.

Το βάρος της υπεράσπισης της επίμαχης νομοθετικής πρωτοβουλίας θα "σηκώσει" ο ανΥΠΕΞ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που πήρε πάνω του το θέμα και κατάφερε να δώσει "σάρκα και οστά" στη σχετική συμφωνία, κατά την επίσκεψη του στην Αίγυπτο τον περασμένο Νοέμβριο. 

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΞ, η αξιοποίηση πέντε χιλιάδων εργατών ετησίως έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα της ελληνικής περιφέρειας, που ζητά διαρκώς περισσότερα εργατικά χέρια, ενώ μπορεί να αποτελέσει "οδηγό" για μελλοντικές συμφωνίες της χώρας μας, αλλά και της ΕΕ συνολικά με τρίτες χώρες για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης. 

Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί ότι μέσα από τις διατάξεις του νομοσχεδίου η χώρα μας δημιουργεί για πρώτη φορά  προϋποθέσεις νόμιμης μετανάστευσης μέσα από μια διακρατική συμφωνία. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/01 - 14:55
Νεοδημοκρατης
Σιγά ρε Δίκαιοι και ελληναρες του γλυκού νερού.Γιατι τους πήρατε το καλοκαίρι στα χωράφια, θερμοκήπια, δουλειές σας; Γιατί δεν βρίσκατε εργάτες, γιατί κάνατε τα παιδιά σας ντελιβεραδες και δεν μπορείτε να δουλέψετε.Ετσι επαναστατησατε για το hot spot, αλλά όταν έπεσαν τα ευρουλακια, τουμπεκί ψιλοκομμένο.Τοσο καιρό δουλεύουν σε εσάς αλλά μόλις έγινε η δήλωση, βγάλατε πάλι γλώσσα.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@.....
. Δίκαιος!
. Δίκαιος! 11/01 - 08:46
Κατζουνας.
Γελάς μωρέ χάχανο! Γειά την αποτυχία σού καιτην μιζέρια σού!!! Επιτυχία είναι! Να δώσεις κι νίτρα!!! Να φύγουν χιλ. Εκατοντάδες Έλληνες απο τις καφετέριες. Ολων των ηλικιών! Δώσε κίνητρα!!! Άμυαλε!!!
Αναγνώστες
Αναγνώστες 10/01 - 23:34
Πολιτική
Και άλλοι οικονομικοί μετανάστες;;δεν μας φτάνουν αυτοί;; Αλλά με τέτοιους υπουργούς τι περιμένουμε;; Μαυροοοοοο.....
Άχρηστοι
Άχρηστοι 10/01 - 18:06
Κυβέρνηση
Τι ζώα είναι αυτά . Το διαφημίσουν κιόλας

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ