Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συναντήσεις με φορείς και κατοίκους της Καλύμνου πραγματοποίησε ο Γιάννης Παππάς

21/03/2023
79 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Κάλυμνο, στο πλευρό των κατοίκων και των φορέων του νησιού, συζητώντας και αναλύοντας τους τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας και χαράσσοντας από κοινού το μέλλον των νησιών μας, βρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί των σφουγγαράδων, συναντήθηκε  με πλήθος συμπατριωτών. Παράλληλα πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων με φορείς του νησιού. 

Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με μέλη  του Συλλόγου Ολοθούριων, με μέλη του Συλλόγου Μεγάλων Πελαγικών Ψαριών, ενώ παρευρέθηκε στην Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών "Άγιος Παντελεήμων " και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως. 

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Κεχαριτωμένης Χώρας Καλύμνου. 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, συναντήθηκε επίσης με τον Λιμενάρχη Καλύμνου, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Θεόφιλο Τσαγκάρη, καθώς και τον Διοικητή του Α.Τ Καλύμνου, Ευάγγελο Καραθάνο και τον Υποδιοικητή, Κωνσταντίνο Δάσκαλο. 

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Έπαρχο Καλύμνου, κ. Εμμανουήλ Μουσελλή, όπως επίσης και με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου, κ.  Γεράσιμο Αποστολάτο. 

Επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου συζήτησε τόσο με τον Διοικητή του Ιδρύματος κ. Νικόλαο Φανιό όσο και με τους εργαζομένους του νοσοκομείου για θέματα υγείας αλλά και λειτουργίας του νοσοκομειακού Ιδρύματος. 

Στο Σκοπευτικό Σύλλογο Α.Σ ΔΑΜΟΣ, συναντήθηκε με αθλητές του συλλόγου, με επαγγελματίες του κλάδου των ταξί, του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Καλύμνου. Επίσης, επισκέφτηκε και το 2ο Γυμνάσιο Καλύμνου. 

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Κάλυμνο, συμμετείχε στην ολομέλεια της Τοπικής Οργάνωσης Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με στελέχη και φίλους της παράταξης. 

Ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το μοναδικό νησί της Καλύμνου, με τις ιδιαίτερες ομορφιές του, είναι χρέος μας να το  στηρίξουμε περισσότερο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του συγκοινωνιακού δικτύου , του αναρριχητικού τουρισμού, της ναυτικής εκπαίδευσης καθώς και της τοπικής οικονομίας.

Από την δική μου πλευρά σας υπόσχομαι πως θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας όπως έχω κάνει μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ανάδειξη και την επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν στην Κάλυμνο αλλά και σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/03 - 23:07
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Στην Κω γιατί δεν κάνει μία τέτοια περιοδεία; Μήπως φοβάται τίποτα;Ας τον συνοδεύει ο πρόεδρος, το συμβούλιο του νοσοκομείου και ο hotspotαρχης.Ξερουν όμως που τους παίρνει και που όχι.Σε δύο μήνες θα το δει και στην κάλπη, όχι η ΝΔ αλλά αυτός και ο κ.καθηγητης......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ