Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση Γ. Νικητιάδη με τον Γερουσιαστή των Η.Π.Α, Ρόμπερτ Μενέντεζ

27/08/2022
39 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Συνάντηση με τον Γερουσιαστή και πρόεδρο της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των Η.Π.Α, Ρόμπερτ Μενέντεζ είχε ο τ.υφυπουργός και Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης.

Η συνάντηση έγινε στην τελετή ανακήρυξης του κ. Μενέντεζ σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Νικητιάδης συνεχάρη τον κ. Μενέντεζ για την αναγόρευση του σε Επίτιμο Διδάκτορα του ΕΚΠΑ και εξέφρασε τα συγχαρητήρια και του Δωδεκανησιακού λαού και τις ευχαριστίες για τη στάση του στα εθνικά μας θέματα. Ο κ. Μενέντεζ αποτελεί σύμμαχο της χώρας μας στο Κογκρέσο καθώς πολλές φορές έχει ασκήσει οξύτατη κριτική στην πολιτική της Τουρκίας για τις προκλητικές ενέργειες της και τη στάση της.

Σε σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τ.υφυπουργός ανέφερε :

«Μεγάλη χαρά που ο καλός φίλος, Γερουσιαστής, Ρόμπερτ Μενέντεζ αναγορεύτηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Του μετέφερα τα συγχαρητήρια μου και όλων των Δωδεκανησίων και επίσης τις ευχαριστίες για τη στάση που κρατάει στα Εθνικά μας θέματα ως πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των Η.Π.Α.»

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ