Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση της κ. Κ. Γαβαλά με το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Κω

22/02/2023
54 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Δήλωση της υποψήφιας Βουλευτού Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κυρίας Κατερίνας Γαβαλάς για την συνάντησή της με το ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών Ράδιο Ταξί Κω που έλαβε χώρα το Σάββατο 18/2 στην Κω. 

«Το Σάββατο 18/2 είχα την χαρά να συναντηθώ και να πραγματοποιήσω μια παραγωγική συζήτηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ράδιο Ταξί Κω, σημαντικοί άνθρωποι για την Κοινωνία και τον Τουρισμό. 

Με έναν στόλο υπερσύγχρονων οχημάτων, έναν απ’ τους πιο αναβαθμισμένους πανελλαδικά  αποτελούν και «πρώτη πύλη» υποδοχής των επισκεπτών μας κατά τη θερινή περίοδο. 

Σε μια περίοδο που τα πάντα γύρω μας τείνουν προς την ιδιωτικοποίηση, με την Κυβέρνηση πλέον να το φωνάζει χωρίς δισταγμό, είναι καθήκον μας να ορθώσουμε τη φωνή μας προστατεύοντας το επάγγελμα του οδηγού ταξί, προασπίζοντας τα χρόνια αιτήματά τους. 

Δημιουργία χώρου στάθμευσης έξω από το Νοσοκομείο, δεδομένου ότι ειδικά κατά τους θερινούς μήνες η μεταφορά ασθενών  αποτελεί καθημερινότητα.

Το ΠΑΣΟΚ παραδοσιακά τάσσεται κατά των μορφών ανεξέλεγκτης απελευθέρωσης του επαγγέλματος του οδηγού ταξί έχοντας ουσιαστικά αποβάλλει εκείνους που ως στελέχη της Δημοκρατικής Παράταξης ίσως είχαν άλλες προθέσεις κατά το παρελθόν.

Συγκοινωνιακή Μελέτη του νησιού της Κω με την οποία θα εξορθολογιστούν οι στρεβλώσεις στην κυκλοφορία οι οποιες δημιουργούνται από την μέχρι σήμερα χωρίς πλάνο προσέγγιση του θέματος με τους ίδιους τους οδηγούς ταξί να μην συμμετέχουν και να μη γνωμοδοτούν ποτέ σε συζητησεις πάνω στην διαμόρφωση των οδικών αρτηριών ώστε να εκθέσουν ανάγκες που προκύπτουν από την εμπειρία τους. 

Διασφάλιση του επαγγέλματός τους από τον αθέμιτο ανταγωνισμό που ολοένα και περισσότερο ανθίζει στο νησί μας. Μέσα σε συνθήκες διαρκούς αύξησης της ζήτησης μέσων συγκοινωνίας, τα φαινόμενα «πειρατείας» αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Καθήκον μας η διασφάλιση της νομιμότητας αφενός μεν με αύξηση των ελέγχων αφετέρου δε με τη δημιουργία ηλεκτρονικών - δορυφορικών πλατφορμών διαχείρισης στόλων ανά περίπτωση. 

Καθήκον μας η προστασία όλων εκείνων που υπό αντίξοες συνθήκες προσφέρουν στην κοινωνία μας επιτελώντας συν τοι άλλοις και σπουδαίο κοινωνικό έργο». 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/02 - 07:07
Γνώστης
Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν περισσότεροι από την συμμετοχή στην παρουσίαση του ΠΑΣΟΚ.Κατερινακι ,ο Αμερικανός, με τον Χατζηδιακο σε βλέπουν βούτυρο στο ψωμί τους.Κουβαλητης τους είσαι.Καθος σου που δεν δέχτηκες την ανανέωση των ψηφοδελτίων όπως οι σε άλλοι νέοι.Μονη σου δεν μπορείς και πολλά πράγματα, θα το δεις.Οι παλιοί είναι αδίστακτοι σε όλα τα νησιά.Οι φωτογραφίες θα σου μείνουν μόνο.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ