Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση της Μ. Ιατρίδη με τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

16/06/2022
13 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Συνεχίζει τις πρωτοβουλίες της για ζητήματα που αφορούν τις δυο αστυνομικές διευθύνσεις των Δωδεκανήσων η Μίκα Ιατρίδη. Στο πλαίσιο αυτό, η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. είχε συναντήσεις εργασίας στην Αθήνα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο, Κωνσταντίνο Σκούμα.


Η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στα νησιά, με δεδομένη την αύξηση του πληθυσμού λόγω του τουρισμού. Ειδικότερα, τέθηκε η ενίσχυση των σημείων ελέγχου στις πύλες εισόδου-εξόδου και, γενικά, οι αυξημένες υποχρεώσεις που καλούνται τα στελέχη της Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα να διεκπεραιώσουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο. 


Στις συναντήσεις σημειώθηκε το γεγονός ότι έχει ήδη υπάρξει ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στα Δωδεκάνησα με 70 στελέχη, μέσω δίμηνων αποσπάσεων, έχει δρομολογηθείη ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα, με δύο ΟΠΚΕ και μια ΟΕΠΤΑ, ενώ έχουν ανοίξει και μόνιμες θέσειςκαι για τις δύο αστυνομικές διευθύνσεις. Σε κάθε περίπτωση, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μελετά όλα τα δεδομένα και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την απρόσκοπτη εκπλήρωση των πολλαπλών καθηκόντων των αστυνομικών στελεχών. 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ