Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ

28/05/2024
52 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εγκάρδιο φιλικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Δημάρχου Νισύρου με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα στην Αθήνα το Σάββατο 25η Μαίου, στο ξενοδοχείο που λάμβανε χώρα το συνέδριο του Economist με θέμα: «ΜμΕ: Καινοτομία, ανταγωνιστικότητα και ευημερία σε ένα άστατο οικονομικό περιβάλλον».

Η συνάντηση διήρκεσε μία ώρα κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με το Δήμο Νισύρου. Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά πολιτικά ζητήματα, σε θέματα που αφορούν την αλληλεγγύη στα ασθενέστερα στρώματα της κοινωνίας, στο περιβάλλον, στην πράσινη μετάβαση και την ενεργειακή δημοκρατία. Συμφώνησαν να επεκταθούν οι επαφές για να προχωρήσουμε στην υιοθεσία του Δήμου Νισύρου από τον Δήμο Αθηναίων, κάτι που θα βοηθήσει τα μέγιστα τη Νίσυρο μιας και στερείται τεχνικής υπηρεσίας.

«Είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να συναντηθώ και να συζητήσω με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα για πολλά θέματα. Τον προσκάλεσα στη Νίσυρο και θα βρίσκεται στο νησί μας στις αρχές Ιουλίου όπου θα είναι κύριος ομιλητής στο επιστημονικό συνέδριο με τίτλο  «Sustainable Solutions» που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με το Δήμο Νισύρου και σε συνεργασία με πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Θα συνεχίσουμε τις επαφές με τους συμβούλους του Δημάρχου για να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία του Δήμου της Νισύρου με τον Δήμο Αθηναίων», δήλωσε ο Δήμαρχος Νισύρου.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ