Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση του Βασίλη Υψηλάντη με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

08/11/2023
32 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης συναντήθηκε, χθες το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τα προβλήματα που απασχολούν τα Δωδεκάνησα καθώς επίσης για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της 35ης Ευρωπαϊκής Κοινοβουλευτικής Συνόδου στην Αθήνα, για τη Γαλλοφωνία, στην οποία ο βουλευτής Δωδεκανήσου προήδρευσε. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην κοινή διακήρυξη συμπεριελήφθη άρθρο που καταδικάζει τη συνεχιζόμενη από την Τουρκία παράνομη κατοχή του 35% του νησιού, ενώ οι αντιπρόσωποι των Κρατών Μελών ζητούν τη δίκαιη λύση του Κυπριακού βάσει των αποφάσεων του Ο.Η.Ε.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον πρωθυπουργό ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Μετέφερα στον Πρωθυπουργό τα ζητήματα που απασχολούν τα Δωδεκάνησα, δίνοντας έμφαση στο μεταναστευτικό, στην υγεία, στην ακτοπλοΐα, στο Κτηματολόγιο και στην αστυνόμευση. Στα πλαίσια αυτά του κατέθεσα και αναλυτικό υπόμνημα με προτάσεις και ενέργειες. Ο πρωθυπουργός πέραν από τον εξαιρετικό χειρισμό των μεγάλων εθνικών θεμάτων, ενσκήπτει και σε όλα τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών της χώρας μας και σαφώς των νησιωτών.
 Είμαι βέβαιος ότι και σε όλα αυτά που του έθεσα και μας απασχολούν, θα βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων που θα καλυτερεύσουν το βιοτικό επίπεδο και την καθημερινότητα μας στα Δωδεκάνησα».


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ