Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνέντευξη του πρώην Υφ. Εθ. Άμυνας Π. Ρήγα στην Κω – Κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ

21/06/2023
220 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπλ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας, πλαισιωμένος αό τα τοπικά στελέχη του κόμματος Η. Καματερό, Μ. Καβαδάκη και Γ. Κασσιώτη.

Ο κ. Ρήγας τόνισε μεταξύ άλλων ότι μπορεί να γίνει ανατροπή στο εκλογικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι αυτές οι εκλογές είναι τελείως διαφορετικές από τις προηγούμενες, καλώντας τους πολίτες να εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμά του.


Ανέφερε, ότι υπάρχουνι δύο τα εναλλακτικά προγράμματα και σχέδια διακυβέρνησης που τίθενται στην κρίση των Ελλήνων πολιτών.
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ισχυρή κοινωνία, με ισχυρό κοινωνικό κράτος και
το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, υπέρ των ολίγων και ισχυρών φίλων της, με τις κρυφές πλευρές που αναφέρονται στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που κατέθεσε ως Κυβέρνηση, προ διμήνου, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο κ. Ηλίας Καματερός αναφέρθηκε κυρίως στα θέματα Υγείας και στην “κοροϊδία” του κ. Μητσοτάκη απέναντι στην κοινωνία της Κω, τόσο όσον αφορά την στελέχωση του Νοσοκομείου, όσο και για το νέο νοσοκομείο, ενώ άφησε αιχμές ότι οι Βουλευτές της Ν.Δ. μπορεί εκούσια να μην επιλύουν διάφορα προβλήματα, έτσι ώστε να κάνουν τα “ρουσφέτια” και να  τους ψηφοφόρους να είναι υποχρεωμένοι απέναντί τους και να τους ψηφίζουν.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
tk18
tk18 22/06 - 10:20
the end
δεν λετε να αποδεχτειτε την μοιρα σας και εξηγω ,δεν ειναι οτι ανεβηκε η νδ αλλα ο κορμος που σας εβγαλε κυβερνηση με 37% τοτε, γυρισε πισω στο πασοκ και μαλλον για παντα, οποτε σκουρα τα πραγματα, τωρα θα πιασετε ενα 19,2 % αλλα στην επομενη τετραετια 7-8% με το ζορι.......
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/06 - 01:32
Πατε καλα?
Απο που και ως που δωσατε την ιδιωτικη μαρινα για να κανει προμο ο πρωην υπουργος δεν εχετε δικους σας χωρους αντιπολιτευση δεν εισαστε? Ηλια ησουν που ησουν καμενος πλεον δεν θα βρεις ουτε την ψηφο σου πισω στο 3% Φυγετε απο το νησι εισαστε ανεπιθυμητοι οταν μας σπαγατε στο ξυλο ηταν καλα? Αλλα ξεχασα ο Θεοδοσης ειναι δικος σας η Δημαρχια ανηκει στον ΣΥΡΙΖΑ για αυτο και η αναποτελεσματικοτητα του κολλησε αχρηστεια απο το κομμα των ανικανων
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/06 - 23:24
Νεοδημοκρατης
Ξεκίνησε από την ΚΝΕ και το ΚΚΕ, πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ, από δάσκαλος έγινε υφυπουργός Άμυνας.Καταλαβατε ότι η τύχη της Ελλάδας ήταν στα χέρια ερασιτεχνών επικίνδυνων.Για αυτό την Κυριακή θα την ξανακουσουν.ΟΥΣΤ ΜΕ ΦΟΡΑ...Οι υπόλοιποι ξανά για δουλειά.Παρεπιπτοντως το 2019 αν και γραμματέας δεν είχε εκλεγει.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/06 - 22:40
Τρία πουλάκια
Ρε ουστ από κει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/06 - 22:40
Πρώτη φορά Αριστερά και τελευταία
Η ευχή μου στον πάτο να πάτε που θα πάτε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/06 - 22:39
Ξύριζα
Ζούμε στο 3% να σας δούμε

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ