Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνέντευξη του υποψήφιου Βουλευτή Αντ. Γιαννικουρή: Μονόδρομος για εμένα ο στόχος της κατάκτησης μίας θέσης στο κοινοβούλιο

17/05/2023
465 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Δεν είναι για μένα βιοπορισμός η πολιτική - Δεσμεύομαι να εργαστώ με συνέπεια και υπευθυνότητα

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ κ. Αντώνης Γιαννικουρής, μιλά στο «ΒτΚ» για τις εθνικές εκλογές, χαρακτηρίζοντάς τες ως δημοψήφισμα σταθερότητας και προοπτικής για το μέλλον όλων μας, τονίζοντας παράλληλα, ότι οι πολίτες με τη ψήφο τους, καλούνται να απαντήσουν εάν θέλουν να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε δυναμικά μπροστά ή εάν θα επιστρέψουμε σε μία εποχή, που οι περισσότεροι θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας.

Τόνισε ότι αποτελεί μονόδρομο για εκείνον ο στόχος της κατάκτησης μίας θέσης στο κοινοβούλιο, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους νησιώτες και τα προβλήματά τους.

Αναφέρεται στις δράσεις στην Κω, που έχει κάνει ως Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, μαζί με τους συνεργάτες του, επισημαίνοντας όμως ότι το κεφάλαιο Υγεία στην Κω, αποτελεί αγκάθι για την τοπική κοινωνία και γι’ αυτό πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις.

Χαρακτηρίζει ως καθοδηγητή του τον αείμνηστο θείο του Αριστοτέλη Παυλίδη, τονίζοντας όμως, ότι ο ίδιος, θέλει να πορευθεί με βάση την δική του κατεύθυνση, να χαράξει την δική του διαδρομή και να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη κοινωνία. 

Αναλυτικά η συνέντευξη:


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ης ΜΑΪΟΥ


- Kύριε Γιαννικουρή, στις 21 Μαΐου οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν την νέα κυβέρνηση και τους νέους εκπροσώπους τους στη Βουλή. Ποιο θεωρείτε ότι είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών;

Κάθε προεκλογική περίοδος έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον και κάθε κάλπη τη δική της ξεχωριστή κρισιμότητα. Παρ’ όλα αυτά οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι ίσως οι σημαντικότερες της μεταπολίτευσης. Δεν είναι απλώς άλλη μία ψηφοφορία. Στη πραγματικότητα αποτελεί ένα  δημοψήφισμα σταθερότητας και προοπτικής για το μέλλον όλων μας, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις. 

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παρά τις μεγάλες δυσκολίες και τις αλλεπάλληλες κρίσεις κατάφερε πολλά και πέτυχε νίκες. Με οργάνωση, με σχέδιο, με μεθοδικότητα, με αποτελεσματικότητα. Τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα. Το βασικό ερώτημα που καλούμαστε να απαντήσουμε μέσω της ψήφου μας την επόμενη Κυριακή, είναι εάν θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε δυναμικά μπροστά ή εάν θα επιστρέψουμε σε μία εποχή που πιστεύω ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων, θέλει να αφήσει πίσω της.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

- Είναι η δεύτερη φορά που θα είστε υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές. Ποιος είναι ο προσωπικός σας στόχος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση; 

Τον Ιούλιο του 2019, έχοντας μερικές ελάχιστες ημέρες προεκλογικού αγώνα, κατάφερα να συλλέξω περίπου 9.000 σταυρούς, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεδομένου του πόσο κοντά έφτασα στην εκλογή την πρώτη φορά που πολιτεύτηκα και υπό τέτοια πίεση χρόνου, αντιλαμβάνεστε ότι τώρα, ο στόχος για την κατάκτηση μίας θέσης στο κοινοβούλιο, είναι μονόδρομος. 

Ξέρετε, οι επαφές με τους συμπατριώτες μου έχουν παρελθόν. Δεν ξεκίνησαν πρόσφατα, με την ιδιότητα μου ως υποψήφιος Βουλευτής. Η επιλογή της λέξης «παρών» ως κεντρικό σύνθημα της συμμετοχής μου στις επερχόμενες εκλογές δεν είναι διόλου τυχαία. Είναι μία υπενθύμιση και μία υπόσχεση, προς όλους τους Δωδεκανήσιους. Πως θα βρίσκομαι εκεί, όπως προσπαθώ να κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από την επαγγελματική μου σταδιοδρομία αλλά και μέσα από τους θεσμικούς μου ρόλους στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων, στον Δήμο της Ρόδου, στο Τεχνικό Επιμελητήριο, σε ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς όπως οι AHEPA, σε εθελοντικές οργανώσεις, σε κοινωνικές δράσεις. 

Αν κάτι ξέρουμε καλά εμείς οι Δωδεκανήσιοι είναι πως το ειδυλλιακό τοπίο με τον ήλιο και την θάλασσα που έχει ο Έλληνας της Ηπειρωτικής Ελλάδας κατά νου, μοιάζει περισσότερο με εικόνα καρτ ποστάλ παρά με την καθημερινότητα μας. Ειδικά την περίοδο του χειμώνα. Το να διεκδικήσουμε με τον πιο γόνιμο κι αποτελεσματικό τρόπο όλα όσα δικαιούμαστε και να μετατρέψουμε την νησιωτικότητα από αδυναμία σε συγκριτικό πλεονέκτημα, είναι ένα στοίχημα. Προσωπικός μου στόχος, αυτό το στοίχημα να το κερδίσουμε μαζί!


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΡΙΝΟΥΝ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ

- Τα Δωδεκάνησα δεν κατάφεραν τελικά να κερδίσουν την 6η έδρα. Είστε αισιόδοξος ότι στη νέα Βουλή, η ΝΔ θα μπορέσει να έχει και πάλι ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, αλλά και αυτοδυναμία;

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όσο πιο ισχυρή είναι μια κυβέρνηση, τόσο πιο εύρυθμα λειτουργεί, τόσο πιο γρήγορα προχωρούν οι αλλαγές και γίνονται τομές και μεταρρυθμίσεις. Το να αμφισβητεί κανείς το αυτονόητο θεωρώ πως κρύβει μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η αυτοδυναμία δεν αφορά ούτε σε ιδιοτροπίες, ούτε αποτελεί κάποια παράλογη εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον που θα γίνεται διαρκώς ολοένα και πιο πολύπλοκο, η Ελλάδα χρειάζεται μία ξεκάθαρη εντολή, χωρίς αστερίσκους, για να συνεχίσει στην ίδια πορεία. Αυτήν της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας. Με ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο κι εφαρμόσιμο πρόγραμμα, με επενδύσεις και έργα υποδομής, με κυκλική οικονομία, με ψηφιακό μετασχηματισμό, με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις που μπορούν στ’ αλήθεια να συμβούν. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει ότι τηρεί τις δεσμεύσεις της στο ακέραιο, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις.

Η σύγκριση είναι αναπόφευκτο συστατικό της πολιτικής. Γιατί οι πολίτες έχουν μπροστά τους επιλογές. Πρωτίστως όμως, έχουν πίσω τους τα πεπραγμένα.

Με ρωτάτε αν είμαι αισιόδοξος. Σας απαντώ ευθέως ναι, γιατί έχω εμπιστοσύνη στο εκλογικό σώμα. Οι Έλληνες ξέρουν, κρίνουν, συγκρίνουν και κυρίως; Θυμούνται!

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ

- Ως Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδ/σου προσπαθήσατε και δώσατε λύσεις σε αρκετά ζητήματα που αφορούν την Κω. Τι θα μπορέσετε να προσφέρετε στο Νησί, εάν καταφέρετε να εκλεγείτε; Τι να περιμένει από εσάς ο Κώος πολίτης;

Στο Τ.Ε.Ε δεν είμαι μόνος μου. Είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής και να εκπροσωπώ την καλύτερη ομάδα μηχανικών που εργάστηκε ανά την Ελλάδα, μία ομάδα συναδέλφων που μας έκανε όλους περήφανους. Η πρόταση του Τ.Ε.Ε Δωδεκανήσου για την κατάρτιση των Δασικών Χαρτών είναι αυτή που υιοθετήθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο. Μεγάλη μερίδα του κόσμου μπορεί να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος και την σοβαρότητα του ζητήματος που αφορά στους Δασικούς Χάρτες. Με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας, λειτουργήσαμε ως ο θεματοφύλακας της τεράστιας προσπάθειας υπέρ των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων των Δωδεκανήσιων. 

Αναφορικά με την Κω, πράγματι, το Τ.Ε.Ε Δωδεκανήσου στήριξε έμπρακτα τις προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συνεργάστηκε μαζί της σε πολλά επίπεδα, προς όφελος της κοινωνίας του νησιού. 

Εκπονήσαμε την μελέτη αξιοποίησης του Ναυτικού Ομίλου Κω, μια αρχιτεκτονική πρόταση που με πλήρη σεβασμό προς το μορφολογικό τοπίο, τις υφιστάμενες χρήσεις αλλά και τον δημόσιο χαρακτήρα, στοχεύει στην βελτίωση και την ανάδειξη μιας περιοχής ιδιαίτερου φυσικού κάλους,  με σπάνια χλωρίδα και πανίδα, που προσελκύει όλη την τοπική κοινωνία.

 Συνάψαμε μνημόνιο συνεργασίας με τον Δήμο Κω, το Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το ΕΠΑ.Λ. Κω, συμμετέχοντας ενεργά στην ποιοτική εκπαίδευση της νέας γενιάς, εκείνη που θα διαδεχθεί όλους εμάς και θα κληθεί να δημιουργήσει σε ένα νέο, απαιτητικό περιβάλλον.  

Καθώς τα ατυχήματα και τα δυστυχήματα που καταγράφονται στα νησιά μας και ειδικά στο νησί της Κω αποτελούν θλιβερό ρεκόρ οργανώσαμε και συντονίσαμε ενέργειες και δράσεις όπως την Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας που διεξήχθη στο 1ο ΕΠΑ.Λ Κω. Μια σημαντική αλλά κυρίως επίκαιρη διαχρονικά εκδήλωση, με την συμμετοχή εκπροσώπων που σχετίζονται με τον τομέα της οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

Συντελέσαμε στην στήριξη και την περαιτέρω  ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, εκπονώντας τεχνικές μελέτες για εγκαταστάσεις και υποδομές. Με καίριες παρεμβάσεις μας προσφέραμε διέξοδο σε τουριστικές επενδύσεις ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Πιστεύω στην συνεργασία και τον διάλογο. Μα πάνω απ’ όλα πιστεύω στη σκληρή και συστηματική δουλειά. Έχω μάθει να αγωνίζομαι και να διεκδικώ με πράξεις. Δεν λέω ότι θα λύσω όλα τα θέματα, δεσμεύομαι μόνο ότι θα προσπαθώ . ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ!


«ΑΓΚΑΘΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

- Ποια πιστεύετε ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νησί μας και ποιες οι λύσεις που προτείνετε;

Αν κάτι χαρακτηρίζει απολύτως την κυβέρνηση της χώρας την τετραετία που πέρασε, είναι ότι δεν φοβήθηκε ποτέ να κάνει αυτοκριτική και να επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά όπου και όταν χρειάζεται. 

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το κεφάλαιο Υγεία στην Κω αποτελεί «αγκάθι» για την τοπική κοινωνία δημιουργώντας τρομερή ανασφάλεια στους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα υποβιβάζει συνολικά το τουριστικό προϊόν που προσφέρει το νησί. Είναι αδιανόητο το νοσοκομείο του τέταρτου κατά σειρά προορισμού του Αιγαίου, με 37.000 μόνιμους κατοίκους και πάνω από 1.000.000 επισκέπτες κάθε σεζόν, να είναι υποστελεχωμένο και να έχει τόσο σημαντικές ελλείψεις.

Λόγω της πανδημίας COVID-19 έγιναν μεγάλες προσπάθειες ώστε να ενισχυθεί το ΕΣΥ και οι Δομές Υγείας σε ολόκληρη τη περιφέρεια. Προσλήφθηκαν ιατροί και οι υποδομές εφοδιάστηκαν με εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό. Επιπροσθέτως, ειδικά για τα νησιά, το αρμόδιο Υπουργείο προέβη στις κατάλληλες ενέργειες και νομοθετικές παρεμβάσεις με στόχο την κάλυψη όλων των κενών σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, παρέχοντας επιπλέον κίνητρα.

Έγιναν πολλά προς τη σωστή κατεύθυνση; Ναι έγιναν. Λύθηκαν όλα τα προβλήματα; Προφανώς και όχι. Το νοσοκομείο της Κω παραμένει ένα ζήτημα διαχρονικό, με πολλές συνιστώσες, που πρέπει να τεκμηριωθεί και να επιλυθεί σαν μαθηματικό πρόβλημα. Από την μία πλευρά αδημονούμε για τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, μία Δομή Υγείας πρότυπο, όπως πράγματι αξίζει στο νησί του Ιπποκράτη. Την ίδια στιγμή όμως, ενώ δεν έχουμε προσωπικό ούτε για να λειτουργήσει το υπάρχον, η αντιπολίτευση διαφωνεί με οποιαδήποτε πρόταση θεσμοθετείται, ακόμα και αν αυτή δύναται να λειτουργήσει προς όφελος της υγείας των πολιτών. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραδέχτηκε δημόσια την ανάγκη συνδρομής του ιδιωτικού τομέα τόσο στην Κω όσο και σε άλλες νησιωτικές περιοχές ενώ μήνες πριν, η παράταξή του, είχε καταψηφίσει τον σχετικό νόμο ο οποίος την προέβλεπε! 

Είναι καιρός λοιπόν να ξεφύγουμε από ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, κατάλοιπα του παρελθόντος. Το θέμα της υγείας δεν είναι ούτε μπλε, ούτε πράσινο, ούτε κόκκινο. Ανήκει σε όλα τα κόμματα. Συνιστά χρόνια παθογένεια μιας ολόκληρης χώρας και μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Η αντιμετώπιση οφείλει και πρέπει να είναι κοινή, με μόνο γνώμονα το συλλογικό καλό.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΕΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

- Παρακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια, ότι οι ψηφοφόροι, δεν φαίνεται να εμπιστεύονται εύκολα τους νέους (σε ηλικία) υποψήφιους. Γιατί πιστεύετε ότι συμβαίνει και αν εκτιμάτε ότι αυτό, θα αλλάξει σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση και θα δούμε νέα πρόσωπα στη Βουλή; 

Κοιτάξτε, η μάχη που θα δοθεί σε αυτές τις εκλογές δεν είναι μεταξύ των κομμάτων. Είναι η σύγκρουση όλου του πολιτικού συστήματος με την Ελλάδα του χθες. Η σύγκρουση της νέας γενιάς που θέλει σύγχρονο κράτος δικαίου, αξιοκρατία, καινοτομία, τεχνοκρατική λογική και πρωτοπορία, γνώση και εξειδίκευση με το στρεβλό κι απαρχαιωμένο σύστημα των χρόνιων παθογενειών, του ωχαδερφισμού, της αδιαφορίας, της πελατειακής σχέσης και του ρουσφετιού. 

Η πίστη προς τις δεξιότητες των νεότερων επιβεβαιώνεται από τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η νέα γενιά είναι αυτή που με τις ιδέες και τις γνώσεις της μετέτρεψε την χώρα μας σε ψηφιακό κράτος καθιστώντας την πρότυπο για την υπόλοιπη Ευρώπη και όχι μόνο. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας αποτελείται κατά  50% από ανθρώπους κάτω των 45 ετών. 

Υπάρχει μία εμφανής, γενικευμένη τάση προς τους ικανούς και νεαρότερους, με όλες τις πολιτικές δυνάμεις να τους εμπιστεύονται θέσεις ευθύνης, σηματοδοτώντας έτσι την αλλαγή νοοτροπίας και την αλλαγή στάσης στη πολιτική. 

Νομίζω ότι οι πολίτες είναι πια έτοιμοι να επιλέξουν από όλα τα κόμματα, νέους, κατάλληλους ανθρώπους. Να στηρίξουν τις υγιείς, παραγωγικές δυνάμεις του τόπου τους. 

Η στιγμή για να αξιώσουμε την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού έχει έρθει. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε τη μάχη της γενιάς μας! Αυτή είναι που πρέπει να κερδηθεί, πάση θυσία!

Ο «ΤΕΛΗΣ» ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


- Πολλοί σας χαρακτηρίζουν ως “συνεχιστή” των πολιτικών και των ιδεών του “μεγάλου” Αριστοτέλη Παυλίδη, λόγω της συγγένειας, αλλά και της καλής σχέσης που είχατε όλα αυτά τα χρόνια. Καταρχάς, δέχεστε αυτόν τον “τίτλο”; Και αν ναι, πόσο “βαριά” αισθάνεστε αυτή την “κληρονομιά”;

Ο πράγματι «μεγάλος», Αριστοτέλης Παυλίδης είναι ο πολιτικός που όχι απλώς αφιέρωσε την ζωή του στα Δωδεκάνησα, η ζωή του ΗΤΑΝ τα Δωδεκάνησα! 

Τα 3 αδέλφια Παυλίδη, ήταν και είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Έτσι, μεγάλωσα δίπλα στον θείο μου, βιώνοντας μαζί του όλο το ταξίδι του κοινοβουλευτισμού.

Η πολιτική ήταν το πάθος του. Τάχθηκε να την υπηρετήσει, σαν να ήταν η αποστολή του σε αυτόν τον κόσμο. Υπήρξε ένας χαρισματικός άνθρωπος για τον οποίο τρέφω απέραντο θαυμασμό. Χιλιάδες συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης, τον μνημονεύουν με εκτίμηση και σεβασμό. Ξέρετε, δεν είναι εύκολο αυτό. Είναι κάτι που το κατακτάς με τον χαρακτήρα και το ήθος σου, με την εν γένει στάση σου στην πολιτική και στην ζωή. 

Πανταχού παρών, παντώς καιρού, αεικίνητος, ακούραστος χωρίς να υπολογίζει τίποτα, ούτε πλημμύρες, ούτε κακοκαιρίες, ούτε μποφόρ, για να είναι κοντά στα νησιά που τόσο αγαπούσε. Δίπλα στα προβλήματα τους και πλάι στους φίλους του, τους νησιώτες, που όλοι τον φώναζαν με το μικρό του όνομα. Ο θείος μου ο Τέλης, ήταν ο «Τέλης» της καρδιάς όλων μας, με την δική του όμως, να χτυπάει για την πατρίδα του την Κω. Τα τελευταία χρόνια του, τα αφιέρωσε σε αυτήν και στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα.

Τα μεγαλύτερα έργα της Δωδεκανήσου φέρουν τη σφραγίδα του. Δεν ξεχνώ ότι το όνομά του είναι βαριά παρακαταθήκη. Υπήρξε πάντα ο καθοδηγητής μου και οι συμβουλές του αποτελούν πολύτιμη κληρονομιά. Θέλω όμως να πολιτευτώ και να αναμετρηθώ με τις δικές μου δυνάμεις, να πορευθώ με βάση την δική μου κατεύθυνση, να χαράξω την δική μου διαδρομή και να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα στη κοινωνία. Κι αν κάτι ξέρω πως θα τον έκανε πραγματικά περήφανο, είναι αυτό ακριβώς. Είσαι το γένος Παυλίδη μου έλεγε. Αλλά είσαι Γιαννικουρής!


ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

- Κλείνοντας, ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους Δωδεκανήσιους, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 21 Μαΐου;

Την 21ης Μαΐου μας δίνεται μία τεράστια ευκαιρία. Να στηρίξουμε εκείνους που δεν έχουν ανάγκη την πολιτική, αλλά που η πολιτική τους έχει ανάγκη! 

Δεσμεύομαι να εργαστώ με συνέπεια και υπευθυνότητα, βασιζόμενος πρώτα απ’όλα στην εμπειρία από την ως τώρα πορεία στους θεσμούς απ’ όπου υπηρέτησα, τις γνώσεις και την εξειδίκευση μου. Δεν είναι για μένα βιοπορισμός η πολιτική. Είναι το όχημα με το οποίο θα διεκδικήσω το μέλλον που ξέρω ότι μπορούμε να πετύχουμε και που πραγματικά αξίζουν τα Δωδεκάνησα, ο τρόπος να εισφέρω στο να γίνει πραγματικότητα η Ελλάδα του αύριο. Πιστεύω πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ένας νέος άνθρωπος που θέλει και μπορεί, δεν γίνεται να μην συμμετέχει σε αυτή τη προσπάθεια. Η πολιτική δεν είναι μία αφηρημένη έννοια, είμαστε εμείς. Κι εμείς θα αλλάξουμε την πολιτική!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
17/05 - 14:20
Προς κοτης
Μάθε πρώτα πως γράφεται η Κως και μετά εξέφρασε άποψη.Δηλαδη όποιου η μάνα είναι από την Κω και είναι καλό παιδί πρέπει να βγει βουλευτής; Ρε μην γράφετε βλακείες και θα κάψετε το παιδί.Οσον αφορά τον άλλο ότι η Κως ψηφίζει μόνο Παππά, περίμενε γιατί η κάλπη είναι έγκυος, και κάνει εκπλήξεις.Ρε που τους βρήκαν για υποστηρικτές;
17/05 - 14:15
Ψιτ
Γαλαζιες ακριδες βγαλτε τα ματια σας,για την κουταλα....21/5 ΤΕΛΟΣ!!!
Αναγνώστες
Αναγνώστες 17/05 - 13:50
Πολιτική
Σόι πάει το βασίλειο βλέπουμε ότι κληρονομούνται όχι μόνο τα πλούτη αλλά και οι ψήφοι. Καιρός να φάνε και άλλοι η οικογενειοκρατία μας κούρασε .
Κως
Κως 17/05 - 13:41
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
Η Κως ψηφίζει μόνο Γιάννη Παππά
17/05 - 10:40
κοτης
προσωπικα αν ημουν νεοδημοκρατης θα ψηφιζα γιαννικουρη, γιατι η μητερα του, η αξιολογη αρχαιολογος κ. αγγελικη γιαννικουρη-παυλιδου, ειναι απο την κω. αλλα και διοτι ο αντωνης ειναι πολυ καλο παιδι!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ