Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου: Στη μνήμη του συντρόφου μας Νεκτάριου Σαντορινιού

13/02/2024
45 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δωδεκανήσου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ένας χρόνος χωρίς τον σύντροφό μας Νεκτάριο Σαντορινιό και δεν έχει περάσει μέρα που να μην είναι συνεχώς στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Το κενό που άφησε είναι βαρύ και δυσαναπλήρωτο, τόσο για την πολιτική, όσο για το κόμμα μας αλλά και για τις ίδιες της ζωές μας.

Δεν είναι μόνο ότι αυτήν την ώρα που τα νησιά μας συνεχίζουν να βιώνουν την εγκατάλειψη και τον εμπαιγμό, ο Νεκτάριος θα ήταν παρών δίνοντας μάχες σε όλα τα επίπεδα για την προστασία τους και για τα δίκαια αιτήματα της Νησιωτικότητας.

Δεν είναι μόνο ότι σε μια εποχή που τα κοινωνικά προβλήματα έχουν γιγαντωθεί και ο κόσμος της εργασίας υφίστανται ολομέτωπη επίθεση, ο Νεκτάριος θα ήταν πρωτεργάτης αντίστασης και πάλης. Είναι που αισθανόμαστε συνεχώς την έλλειψη της πολιτικής του σκέψης, της παρουσίας του και του καθοδηγητικού του ρόλου.

Ένας χρόνος χωρίς τον σύντροφο, τον βουλευτή, τον Υπουργό, το Νεκτάριο των νησιών και της θάλασσας. Είμαστε σίγουροι/ες ότι ο δικός μας Νεκτάριος θα ήταν παρών σε όλες τις κρίσιμες μάχες που έχουμε μπροστά μας αλλά και σε αυτές που αφήσαμε πίσω μας. Θα ήταν ο φάρος μας. Και για όλους αυτούς τους λόγους, και για ακόμη πιο πολλούς, ο χαμός του βαραίνει καθημερινά όλο και πιο πολύ, για όλους μας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ