Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΥΡΙΖΑ: Η κατάντια της κατευθυνόμενης "δημοσιογράφου" Ρένας Παυλάκη

31/05/2024
445 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Είναι γνωστό στους… παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι μόνο αδέσμευτη, ανεξάρτητη και αντικειμενική δημοσιογραφία δεν ασκεί η  κ. Ρένα Παυλάκη, διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο ραδιόφωνο RealVoice.

Πρόκειται για στρατευμένη «δημοσιογράφο».

Ως εκ τούτου η άκρως αντιδεοντολογική και αντιδημοσιογραφική συμπεριφορά της έναντι του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, δεν εξέπληξε κανέναν.

Άξιος ο μισθός της…

ΥΓ: Αλήθεια κ. Παυλάκη, το σημαντικό θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ τολμήσατε να το θίξετε στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση, ή το ξεχάσατε;

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/06 - 13:28
Συριζοσαχλες
Κατάντια έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με το σαχλό που έχουν πρόεδρο.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/06 - 06:43
Μαλιστα
Τελικά εύχομαι να πάρει πάνω σπο 17% ο ΣΥΡΙΖΑ να τον πάρει ο Κασσελακης να τον αλαξει τελείως.Πάλι Μαχι του θα είσαστε όσοι έχετε μείνει εκεί.Απλά γιατί δεν έχετε καμία πρόθεση προσφοράς η αριστερής συνείδησης.Απλά εξουσία θέλετε .
miranta
miranta 01/06 - 06:39
Βασικα
Κατάντια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που υποχρεώνεται να υπερασπίσει τον Κασσελακης .Που πάτε σύντροφοι;Όσοι δεν συμφωνούν με τον πρόεδρο που αγόρασε το κόμμα είναι βαλτοί;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ