Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση μοιράζει τα κονδύλια σε λίγους και εκλεκτούς

28/12/2022
18 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε κοινή τους δήλωση οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Αλέξης Χαρίτσης επισημαίνουν πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει ακάθεκτη την διασπάθιση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης.

 Όπως τονίζουν οι δύο βουλευτές «μετά τα 17 εκατ. του ΥΠΕΝ για τεχνικό σύμβουλο, την σκυτάλη παίρνει το υπουργείο Εργασίας, με την πρόσφατη σύμβαση 2,8 εκατ. με ιδιωτική εταιρεία για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενώ άλλα 9,6 εκατ. προορίζονται για υπηρεσίες συντονισμού και διαχείρισης έργων, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών». 

  Μετά τον αποκλεισμό των μικρομεσαίων, της περιφέρειας, των καινοτόμων επιχειρήσεων από τους κρίσιμους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, η κυβέρνηση πληρώνει τώρα πλουσιοπάροχα ιδιώτες συμβούλους για υπηρεσίες που μπορεί και πρέπει να παρέχει η δημόσια διοίκηση, όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους και οι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. 

  Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοιράζει σε λίγους και εκλεκτούς τα πολύτιμα κονδύλια που έχει ανάγκη και δικαιούται η πραγματική οικονομία. Η καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η πολιτική αλλαγή και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι ο μόνος δρόμος για έξοδο από την κρίση», καταλήγουν ο κ. Χαρίτσης και η κ. Ξενογιαννακοπούλου. 


reporter.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ