Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τι απαντά ο κ. Γ. Υψηλάντης (Περιφέρεια) στον Π. Κουνάκη περί συκοφαντίες και μηνύσεις - Τι είπε για τα έργα στο οδικό δίκτυο της Κω

20/07/2023
73 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και Βήμα της Κω μίλησε ο υπεύθυνος τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Υψηλάντης για τα όσα δήλωσε ο κ. Πανααγιώτης Κουνάκης σχετικά με τον περιφερειάρχη και τις δικαστικες διαφορές των δύο πολιτικών.

Ξεκινώντας ο κ. Υψηλάντης αναφέρθηκε στην κατάσταση του πύρινου μετώπου της Ρόδου και άφησε ένα παράθυρο αισιοδοξίας για περιορισμό μέσα στην ημέρα.

Τόνισε ότι δυστυχώς κάηκαν χιλιάδες στρέμματα φυσικού κάλλους και η επιχείρηση ήταν πολύ δύσκολη εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και της δυσκολίες προσέγγισης της περιοχής. Είπε ότι συνέδραμαν πάρα πολλά πεζά κλιμάκια μεταξύ αυτών και από Κω αλλά και εναέρια μέσα.

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις στήριξης του κ. Κουνάκη προς τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Παπανικόλα, ο εκπρόσωπος τύπου ευγενικά τόνισε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κ. Παναγιώτη Κουνάκη αλλά και του καθενός να υποστηρίξει πολιτικά όποιον υποψήφιο επιθυμεί.

« Είναι θεμιτό και λογικό. Αναφέρθηκε στον κ. Χατζημάρκο και στην περιφερειακή αρχή λέγοντας ότι ναι μεν πολιτικά έκανε καλές κινήσεις στον τουρισμό όμως υπάρχει δυσαρέσκεια στην Κω και ότι ο κ. Χατζημάρκος είναι το κατεστημένο. Αυτό μένει να φανεί αν ο ισχυρός είναι αληθής ή όχι. Θα φανεί σύντομα και στην Κω στις εκλογές. Σε όλα υπάρχει κρίση και θα κριθεί».

Ο κ. Υψηλάντης επιπροσθέτως σχολίασε και τα περί ανεξαρτητοποίησης προ ετών του περιφερειακού συμβούλου και τα όσα ανέφερε περί δικαστηρίων και δικαίωσης.

« Ο κ. Κουνάκης ανεξαρτητοποιήθηκε την επόμενη ημέρα ενός περιφερειακού ανασχηματισμού όπου δεν έλαβε κάποιο αξίωμα. Αυτό ερμηνεύεται πολιτικά. Είπε ότι κατέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του κ. Χατζημάρκου. Όταν κατέθεσε μήνυση του κατέθεσε επίσης ο περιφερειάρχης. Είχαμε δηλαδή μήνυση κατά μήνυση. Κρίση του δικαστηρίου δεν υπήρχε διότι η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο. Ευτυχώς δηλαδή για τον κ. Κουνάκη που τέθηκε στο αρχείο. Δεν μπορεί να υποστηρίξει την εμπάθεια γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Επεσήμανε επίσης ότι η περιφέρεια επιθυμεί την αντιπαράθεση ιδεών και απόψεων και πολιτικές θέσεις. « Μας χαλά το κλίμα τοξικότητας και συκοφαντιών».

Με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Υψηλάντη αρκετοί ακροατές υπέβαλλαν ερωτήματα σχετικά με το οδικό δίκτυο στην Κω τόσο στον επαρχιακό δρόμο όσο και στο Ψαλίδι καθώς έχουν μείνει εργασίες ανεκπλήρωτες.

Ξεκίνησε λέγοντας ότι η Περιφέρεια έχει εξαιρετική συνεργασία με τον δήμο Κω σε κάθε επίπεδο και θέμα. « Το οδικό δίκτυο δεν απασχολούσε κανέναν μέχρι που η περιφέρεια άνοιξε το θέμα σε όλα τα νησιά. Βγάλαμε πολύ μεγάλες εργολαβίες σε όλη την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Σε κάποια νησιά υλοποιούνται τα έργα με τον καλύτερο τρόπο.

 Σε άλλες περιπτώσεις σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις διότι η περιφέρεια έχει ανοίξει πάρα πολλά έργα και δεν επαρκούν ούτε οι εργολάβοι ούτε τα μηχανήματα ούτε και τα υλικά.

Οι εργολάβοι παίρνουν 2 3 έργα και δυστυχώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν δεν έχουν τα μηχανήματα να τα καλύψουν ταυτόχρονα δεν φτάνουν έχουμε και ελλείψεις ακόμη και στην άσφαλτο.

Εμείς στην περιφέρεια ανοίξαμε το θέμα του απαρχαιωμένου οδικού δικτύου και σαφώς όλοι θέλουν να μπορούν να έχουν σύγχρονες υποδομές».


Σάντυ Λαδικού

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ