Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Την έδρα στην Α’ Πειραιά κρατά ο Αλέξης Τσίπρας - Εκλέγεται στα Δωδ/σα η Χρύσα Καραγιάννη

27/05/2023
224 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την έδρα της Α’ Πειραιά αποφάσισε να κρατήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό σημαίνει πως μετά την απόφαση που πήρε ο κ. Τσίπρας εκτός Βουλής μένει ο μέχρι πρότινος βουλευτής Πειραιά Θεόδωρος Δρίτσας, που είχε βγει πρώτος σε ψήφους, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει μόλις ένα βουλευτή στο μεγάλο λιμάνι.

Ο κ. Δρίτσας συγκαταλέγεται στην παλαιά φρουρά στελεχών και ανήκει στην Ομπρέλα, την τάση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Προ μηνών υπήρχε η συζήτηση από πλευράς του να μη συμμετέχει καν στη νέα εκλογική μάχη αλλά τελικά είχε δώσει το «παρών» στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι άλλες δύο περιφέρειες που είχε θέσει υποψηφιότητα ο Αλέξης Τσίπρας ήταν τα Δωδεκάνησα και οι Σέρρες. Έτσι μετά την επιλογή της Α’ Πειραιώς, την έδρα της Δωδεκανήσου καταλαμβάνει η Χρύσα Καραγιάννη και των Σερρών ο Κων. Καρπουχτσής.

Στο μεταξύ, συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ για να συζητηθούν οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για αλλαγές σε πρόσωπα ενόψει των νέων εκλογών στις 25 Ιουνίου.

Τι επιλέγουν οι άλλοι αρχηγοί

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κρατά την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, αφήνοντας έξω από τη Βουλή τον Χάρη Καστανίδη.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ακόμη, θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κρατά την έδρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Φθιώτιδα, αφήνοντας εκτός τον Κωνσταντίνο Μπασδέκη. Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ