Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Την Κω επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου και Παναγιώτης Κουνάκης

15/05/2024
117 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την Κω επισκέφτηκαν την Τετάρτη 15 Μαϊου 2024 οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου, Παναγιώτης Κουνάκης.

Μαζί με τον πρώην υπουργό κ. Κοσμά Σφυρίου και την πολιτευτή Κατερίνα Γαβαλά, οι υποψήφιοι έδωσαν το πολιτικό σύνθημα ενόψει των ευρωεκλογών.

Ο γνωστός αναλυτής καιρού έδωσε έμφαση στην ανάγκη να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Τόνισε ότι η κλιματική κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία για παράδειγμα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Ανέλυσε τους άξονες που είναι στο επίκεντρο τιυ κ προεκλογικού του αγώνα και είναι η κλιματική αλλαγή, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και τα ζητήματα πολιτικής προστασίας καθώς είναι υπεύθυνο σε αυτό τον τομέα στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιώτης Κουνάκης είπε ότι είναι ο μοναδικός Δωδεκανησιος υποψήφιος στα 3 μεγάλα κόμματα. Κάτι που δείχνει πόσο σέβονται ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ τους νησιώτες.

Στάθηκε στα ζητήματα της νησιωτικότητας , το κόστος μεταφορών, τους συντελεστές Φ.Π.Α., τα προβλήματα υγείας αλλά και τα όσα συμβαίνουν στην αγορά με τις ταμειακές μηχανές και την διασύνδεση των pos.

Σε ερώτηση σχετικά με τα παλιά πλοία όπως το Πρέβελης που συχνά εκτελεί δρομολόγια στα Δωδεκάνησα, ο κ. Σφυρίου απάντησε ως πρώην υπουργός Ναυτιλίας λέγοντας ότι επί υπουργίας του υπήρχαν όρια ηλικίας για τα πλοία.

Σε αυτό το σημείο ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι η ΕΕ μπορεί να τα ρυθμίσει όλα αυτά καθώς αυξάνεται ο αριθμός των Ευρωπαίων συνταξιούχων που επιλέγουν την Ελλάδα ως τόπος κατοικίας.

Ο Παναγιώτης Κουνάκης αποκάλυψε ότι Ροδίτες αγρότες δεν έχουν ακόμη αποζημιωθεί από την περσινή φωτιά και ότι η πολιτική προστασία δεν έχει κάνει βήματα μπροστά.

Τέλος, ο γνωστός αναλυτής καιρού είπε ότι θα ελέγχονται οι επιδοτήσεις από την Ευρώπη εάν όντως χρησιμοποιούνται και αξιοποιούνται. Σε αντίθεση περίπτωση τα χρήματα θα επιστρέφονται στην Ευρώπη.

Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ