Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Την Κω και την Κάλυμνο επισκέφτηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Βερούλη

01/06/2024
226 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στα νησιά μας καθώς έχει δεσμούς συγγενικούς και φιλικούς.
Στην Κω την υποδέχτηκε ο δήμαρχος κ. Θεοδόσης Νικηταράς όπου είχαν την ευκαιρία να νικήσουν για την αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό, καθώς η Άννα έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση στην Αθήνα ως αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και αντινομάρχης Αττικής.
Στο δημαρχείο επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του δήμου Κω και είχε γνωριμία με το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Κω και τους εργαζόμενους του Δήμου. Ο πρόεδρος κ. Μανώλης Αλάβανος της έθεσε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους δημοτικούς υπαλλήλους. Στην συνέχεια η υποψήφια βρέθηκε στο γραφείο αλλοδαπών όπου συνάντησε μεταξύ άλλων την υποψήφια βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μαρία Παπαζαχαρίου.
Η κα. Βερούλη συνομίλησε με τον εμπορικό κόσμο ενώ συναντήθηκε και με τους πρώην δημάρχους Γιώργο Κυρίτση και Στέργο Μπίλλη. Η κουβέντα στράφηκε γύρω από το ΠΑΣΟΚ αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Το μεσημέρι βρέθηκε στο αθλητικό Πολύκεντρο όπου γνωρίστηκε με μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αθλητικά σωματεία, και πολιτιστικά. Η υπεύθυνη αθλητισμού του Δήμου Διονυσία Γιαννούλη και η αντιδήμαρχος Κατερίνα Κυπραίου έδωσαν μία εικόνα για τις αθλητικές δραστηριότητες στην Κω και τόνισαν την αναγκαιότητα να βελτιωθούν οι αθλητικές Ε στο νησί.

Οι εκπρόσωποι των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων έθεσαν προβληματισμούς και θέματα ενώ παρόν ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ.
Στην συνέχεια ο υπεύθυνος των δημοτικών γηπέδων κ. Στέργος Χατζηστέργου ξενάγησε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Άννα Βερούλη στις εγκαταστάσεις του Νέου Σταδίου Ανταγόρας όπου διαπιστώθηκε η ανάγκη να αλλάξει το ταρτάν άμεσα.
Το απόγευμα συμμετείχε η υποψήφια στον εσπερινό της Αγίας Υπομονής της οικογένειας Μηνά Κασίου όπου την υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ ευχόμενος της καλή επιτυχία.
Η Άννα συνοδευόταν από την Περιφερειακή σύμβουλο Ευτυχία Σταθοπούλου.
Με μεγάλη αγάπη και θερμή υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Καλύμνου την Άννα Βερούλη. Σε συνομιλίες με πολίτες θυμήθηκαν τις ένδοξες στιγμές της κατάκτησης του παγκόσμιου και πανευρωπαϊκού.
Μαζί με τον περιφερειακό συμβούλο και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Καλύμνου Μικέ Ζηρούνη, επισκέφτηκαν το αθλητικό κέντρο "Βασίλης Σεβαστής" .

Με συγκίνηση η παγκόσμια πρωταθλήτρια μίλησε για τον αείμνηστο Σεβαστή ως αθλητή και πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ.
Η υποψήφια έμεινε ενθουσιασμένη με τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, το ανακαινισμένο γήπεδο και το κολυμβητήριο. Για τον αθλητισμό στο νησί των σφουγγαράδων μίλησε με τους αντιδημάρχους Βαλεντίνα Καναβούρη , Βαγγέλη Μουσελλή , τον πρώην δήμαρχο και πρόεδρο του ΑΣ Καζώνη 2000 Γιώργο Ρούσσο, προπονητές και στελέχη του αθλητικού κέντρου.
Στην συνέχεια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καλύμνου Γιάννη Μαστροκούκο και άλλα στελέχη της δημοτικής αρχής.
Ενδιαφέρουσα ήταν και η γνωριμία με τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και πρώην δημάρχου Tarpon Springs Florida, Κρις Αλαχούζο. Ως αυτοδιοικτικοί μίλησαν για τον μαζικό αθλητισμό σε Ελλάδα και Αμερική και το πως οι τοπικές κοινωνίες μπορούν να αξιοποιήσουν κονδύλια της Ευρώπης.


Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/06 - 19:27
Βλέπω καλά;;;
Σε κάποια φωτό είναι κ ο Κυρίτσης;;;;; Εκείνος πριν χρόνια αν αναφερωσουν στο ΠΑΣΟΚ, απαντούσε...." γιατί υπάρχει ΠΑΣΟΚ";;;;; Τώρα βγάζει κ φωτογραφίες;;;;Όμως μην κατηγορεί άλλους όταν φωτογραφίζονται ..... Οποιος κατάλαβε ...κατάλαβε ...!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ