Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό (γράφει η Ξανθίππη Αγρέλλη)

29/05/2024
225 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Βρεθήκαμε στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, την ιστορική Ρόδο, τον δεύτερο τουριστικό περιορισμό. Τυχαία καθώς πήγαμε για καφεδάκι, στο γνωστό κτήριο Ακταίον, πέσαμε στην περιοδεία του κ. Νίκου Ανδρουλάκη. 

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει την προεκλογική προσπάθεια και συστήνει τους υποψηφίους του κόμματός του, λίγες μέρες προ των Ευρωεκλογών. 

Πολύς κόσμος όλων των ηλικιών, ήταν εκεί για να τους χαιρετήσει, να τους κεράσει καφέ ή αναψυκτικό και να φωτογραφηθούν οι ψηφοφόροι μαζί του. Εκείνος απλός, καταδεκτικός, δεν σταμάτησε να αναλύει την σημερινή πολιτική και οικονομική της χώρας μας και την ανάγκη, για άμεσες ριζικές αλλαγές.  

Εντύπωση έκαμε το γεγονός, πως όλο το παλιό κραταιό ΠΑΣΟΚ ήταν δίπλα του. Εκεί συναντήσαμε τους παλιούς βετεράνους του κόμματος, να στηρίζουν τον πρόεδρο τους κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

Ξεκινώντας από τον νυν Βουλευτή και καλό συμμαθητή μου Γεώργιο Νικητιάδη, περάσαμε στους πρώην Βουλευτές κ. Νίκο Ζωήδη, στον κ. Κοσμά Σφυρίου, στον πρώην Νομάρχη και Βουλευτή κ. Γιάννη Παρασκευά, στον πρώην Νομάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη. Επίσης ήταν εκεί το μέλος και Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ.  Δημήτρης Τζανετούλης εκπαιδευτικός , η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και υποψήφια Βουλευτής, ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η οφθαλμίατρος κ. Κατερίνα Γαβαλά, ο υποψήφιος Βουλευτής Βάιος Καλοπίττας, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Παναγιώτης Κουνάκης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Βουρεξάκη- Ταμπουραζή Κατερίνα, φαρμακοποιός και ο υιός του Φώτη Χατζηδιάκου, μαζί με άλλους.

 Έλειπε ο κάλος μου συμμαθητής κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο επί χρόνια πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Απουσίαζαν αφού έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κώστας Καήσερλης, πρώην Βουλευτής και για πολλά χρόνια Δήμαρχος Κω και ο κ. Γιώργος Κασσάρας, πρώην Βουλευτής του κόμματος . 

Έλειπαν για πάντα, εκτός από την αείμνηστη πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, ο επί χρόνια Βουλευτής και διακεκριμένος καρδιολόγος, Δημήτρης Κρεμαστινός, ο πρώην Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος και ο Τιμόθεος Παρασκευάς βασικό στέλεχος της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. Παρόλα αυτά ‘το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ ενισχυμένο και πιο δυνατό,’ σύμφωνα και με τα λόγια του πρόεδρου του, κ. Νίκου Ανδρουλάκη για το κόμμα του. Εμείς τι να πούμε, ‘ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια’ και διηγώντας τα να λες ή να κλαις. Ο χρόνος, ο λαός και η ιστορία θα το δείξουν. (Υ.Γ. Το παρόν κείμενο, αποτελεί καθαρά πολίτικο ρεπορτάζ και δεν απηχεί προσωπική, υποκειμενική γνώμη, συμπάθειας ή αντιπάθειας προς το κόμμα.)

Ξανθίππη Αγρέλλη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 30/05 - 12:28
Προς ανωνυμο
Προς ανώνυμο σχολιαστή η αλήθεια δεν φαίνεται αμερόληπτο. Θα προτιμούσατε να βρίζω έναν αρχηγό κόμματος τους βουλευτές και γενικά το κόμμα; Είναι σαν να βρίζω και τους ψηφοφόρους που τους επέλεξαν. Μακρυά από εμένα τέτοια είδους τοξικά ρεπορτάζ και σχόλια . Σήμερα συνάντησα τον Νίκο Ανδρουλάκη αύριο κάποιον άλλον.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/05 - 00:50
Νεοδημοκρατης
Άσε μας ρε κουκλίτσα μας....Ποιο ΠΑΣΟΚ; Αερίζεται ο πεθαμένος; Ποτέ ξανά, ούτε για πλάκα....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/05 - 21:17
Η καταστροφή της χώρας
Το ΠΑΣΟΚ! Χρεωκόπησε τη χώρα και θα πληρώνουν και τα δισέγγονα μας. Βρε ουστ!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/05 - 17:05
Η αληθεια
Δεν φανηκε αμεροληπτο...
29/05 - 14:33
ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ;
Ποιο ΠΑΣΟΚ; Το παλιό το υπερχρεωμένο που πλέον δεν υπάρχει; Το ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ που άλλαξε ΑΦΜ για να αποφύγει τα χρέη; Για πείτε μας κι εμάς που τα έχουμε μπερδέψει!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ