Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το Tουρκικό Yπουργείο Άμυνας κατηγορεί την Ελλάδα για απωθήσεις μεταναστών

25/07/2022
34 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, λαστιχένιο σκάφος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες απωθήθηκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα από ελληνικά στοιχεία και το συμβάν καταγράφηκε από μη επανδρωμένο αεροσκάφος του τουρκικού Ναυτικού.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ισχυρίζεται ότι παράτυποι μετανάστες που έφερε η Ελλάδα από την κατεύθυνση της Ρόδου και απωθήθηκαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα στα νότια του Bozburun/Marmaris διασώθηκαν από το τουρκικό Λιμενικό Σώμα.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τ/υπουργείου Εθνικής Άμυνας (MSB) και όπως μεταφέρει η ΕΡΤ, το λαστιχένιο σκάφος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες απωθήθηκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα από ελληνικά στοιχεία και το συμβάν καταγράφηκε από μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) του τουρκικού Ναυτικού. Στην ανακοίνωση του Υπουργείου, αναφέρεται ότι «όπως διαπιστώθηκε από UAV του Ναυτικού μας, το λαστιχένιο σκάφος που περιείχε παράτυπους μετανάστες μεταφέρθηκε από την κατεύθυνση της Ρόδου στις 24 Ιουλίου 2022 από το σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής και απωθήθηκε σε τουρκικό έδαφος, νότια του Bozburun στην Μαρμαρίδα».


news247.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ