Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Β. Οικονόμου: Οι Έλληνες έχουν μάθει στο τζάμπα - Να πληρώσουν το ρεύμα

28/04/2022
183 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Εύλογες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, για τους πολίτες που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ο βουλευτής μίλησε στην ΕΡΤ για τις 5.000 διακοπές ρεύματος σε πολίτες που δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς, την ώρα που εκκρεμούν ακόμα 16.000 εντολές για διακοπές.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του».

Τότε, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης αντέδρασε στο άκουσμα αυτής της δήλωσης, λέγοντας «ποτέ δεν ήταν τσάμπα η ΔΕΗ, ο κόσμος πάντα πλήρωνε».

Πάντως, η προκλητική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, η οποία έγινε εν μέσω τεράστιων ανατιμήσεων προϊόντων και ενέργειας και την ώρα που οι πολίτες μετά βίας μπορούν να βγάλουν τα προς το ζην, εξόργισε και τους άλλους προσκεκλημένους της εκπομπής στην ΕΡΤ, όπως τον Θανάση Θεοχαρόπουλο διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Κωνσταντίνο Χήτα βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Ο βουλευτής της ΝΔ εμμένει στους ισχυρισμούς του, υποστηρίζοντας ότι οι συνταξιούχοι έχουν τη δυνατότητα ακόμη να πληρώσουν, υποστηρίζοντας ότι η κοινωνία έχει γαλουχηθεί στο «τζάμπα και το δωρεάν».

«Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να πληρώσουν;»

«Στο τζάμπα έχει γαλουχηθεί μια κοινωνία η οποία πρέπει αυτή τη στιγμή να καταλάβει. Εσείς πιστεύετε ότι ο συνταξιούχος δεν μπορεί να πληρώσει; Από τα 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους, δεν μπορούν να πληρώσουν; Οι 20 χιλιάδες που δεν πλήρωσαν πιστεύετε ότι είναι συνταξιούχοι; Να δούμε το προφίλ των ανθρώπων αυτών», είπε.


«Επειδή κινούμαστε μέσα στην κοινωνία και δεν είμαστε οι πολιτικοί του γραφείου και της υψηλής διανόησης, σας λέω ότι υπάρχουν τεράστια κοινωνικά ζητήματα, ζητήματα που η κυβέρνηση πρέπει να τα δει, και λέω ότι πίσω από αυτά τα προβλήματα, δεν θα παίζουν κάποιοι το παιχνίδι τους, του τζάμπα. Αυτό» συμπλήρωσε και επισήμανε ότι η ΝΔ κράτησε τη ΔΕΗ όρθια.


alfavita.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ