Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Χαστούκισαν τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία

21/04/2024
121 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Επίθεση δέχτηκε το πρωί της Κυριακής η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληλκάρη στην Καβάλα. Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα πλησίασε την βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος μέσα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο στην Καβάλα, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας.

Η γυναίκα χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη, ενώ φέρεται να φώναζε διάφορα πράγματα εναντίον της από την στιγμή που ο ιερέας ανακοίνωσε την παρουσία της βουλευτή στον ναό. Σύμφωνα με τους παριστάμενους, η αντίδραση της κυρίας Δεληκάρη ήταν πολύ ψύχραιμη, ενώ όσοι ήταν παρόντες αποδοκίμασαν την πράξη της γυναίκας.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η δράστης ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα "ΝΙΚΗ" και καταφέρθηκε εναντίον της κυρίας Δεληκάρη εξαιτίας της ψήφισης του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

"Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού.

Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία.

Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο - στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία - δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία.

Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα."

Ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ για το περιστατικό της Καβάλας

"Η ΝΙΚΗ πληροφορήθηκε το καταδικαστέο συμβάν που έλαβε χώρα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας σε βάρος της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Αγγελικής Δεληκάρη. Είναι αδιανόητη πράξη και απαράδεκτη.

Το γεγονός ότι έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό καταδεικνύει το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος και την έλλειψη σεβασμού της στις Αρχές της Νίκης ώστε να δικαιολογεί την απομάκρυνσή της από τις τάξεις της Νίκης που ούτως ή άλλως είχε λάβει χώρα από καιρό. Η ΝΙΚΗ άμεσα επιβεβαίωσε τη αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα διαγραφής.

Ο πόνος όλων μας για την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων είναι δεδομένος όσο και ο υποκριτικός θρησκευτικός ζήλος που όψιμα επιδεικνύουν αυτοί που τον ψήφισαν.

Η ΝΙΚΗ ως γνήσιο λαϊκό δημοκρατικό κίνημα θα τα αντιπαλέψει και τα δύο νόμιμα και δημοκρατικά και κάθε άλλη ενέργεια προπηλακισμού ή βίας είναι εκ του πονηρού και δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος και το φρόνημα της ΝΙΚΗΣ."

Kαταδικάζει o ΣΥΡΙΖΑ

Απερίφραστα καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού.

"Τέτοιες συμπεριφορές στοχεύουν στον εκφοβισμό της ελεύθερης συνείδησης των βουλευτών και πλήττουν την ίδια την δημοκρατία", τονίζει.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
miranta
miranta 22/04 - 09:00
Ελπίζω
Να μην έχουμε τα ίδια από σχολιάστρια εδώ που με μένος μιλούσε εναντίων του νόμου,λες καιεπιρεασε την οικογένεια της,αλήθεια τι Αλαξε στη ζωή της δυο μήνες που ισχύει νόμος;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ