Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Υπ. Μετανάστευσης: Η Τουρκία προσπαθεί να πιέσει την Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορά της

06/10/2022
28 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την αντίδραση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού από την Ελλάδα.

«Η Τουρκία αντί να αποτρέπει επικίνδυνες και παράνομες μεταναστευτικές ροές, αντί να εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο και την Κοινή Δήλωση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προσπαθεί να πιέσει την Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορά της, ώστε να μπορέσει και πάλι να διαπραγματευτεί ανταλλάγματα», ανέφεραν πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης.

Οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν ότι «η Ελλάδα θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα να φυλά τα σύνορά της, με απόλυτο σεβασμό στο διεθνές δίκαιο».

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις του την Τρίτη ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Εδώ παρακολουθούμε πώς θάβουν αυτούς τους αθώους φτωχούς στις θάλασσες στο Αιγαίο, πώς τους θάβουν στη Μεσόγειο, από τα ελληνικά πλοία».

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο τα τουρκικά πλοία διασώζουν τον κόσμο από τις θάλασσες «επειδή είμαστε μουσουλμάνοι.Και εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις του Ισλάμ μας».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ